Eetgerei & servies

Eetgerei & servies

Dek je tafel in stijl met marmeren serveerplanken, kleurrijke mokken en zet je tanden in ons handgeschilderd designservies. Kortom, zet je kookkunsten in de kijker.

Onthoud - als je nu Eetgerei & servies bestelt:

Ja, laten we het eens hebben over wat je nu precies krijgt als je bij ons bestelt! Onze Eetgerei & servies voldoen aan alle eisen, of het nu gaat om het gebruik van materiaal, de afwerking en ga zo maar door. Alle artikelen zijn ook 100% origineel. 👌

Qua bezorging kunnen we kort zijn - die is gratis. We bezorging alle bestellingen dus gratis bij je thuis, op het werk, bij je vriend(in) of bij wie dan ook. Toch niet tevreden - je kunt het ook weer gratis terugsturen. We gaan er niet van uit dat je iets moet terugsturen, maar als het moet, dan kan dat gewoon binnen 30 dagen na ontvangst. Tijd genoeg dus! 😉

Eetgerei & servies

kan van bruin aardewerk. Stoere, handgemaakte terracotta Hübsch kan in de kleuren zandbruin en bruin. De onderzijde van het de schenkkan bestaat uit bruin terracotta en de bovenzijde uit zandbruin glazuur. De schenkkan meet ø7xh11cm.

Eetgerei & servies

beker van bruin aardewerk. Deze prachtige Hübsch mokken zijn echt gaaf! Gemaakt van een stoer materiaal, terracotta en voorzien van een prachtige zandbruine glazuurlaag. De mok is ø9xh10cm groot en is geschikt voor in de vaatwasmachine.

Eetgerei & servies

kan van blauw/bruin aardewerk. Je hebt een heerlijke chocoladetaart gebakken en wat ontbreekt er dan? Een friszoete saus van bramen! Je schenkt het sierlijk over het puntje taart met de kan van Hübsch. Laat die kan maar op tafel, ze willen vast wel meer.

Eetgerei & servies

reisbeker van beige/bruin bamboe/rubber. Deze leuke beker 'To go' van Nordal is gemaakt van superfijn bamboe. Dit zorgt ervoor dat de beker erg duurzaam is. Het deksel en de houder zijn gemaakt van rubber. In het deksel is zijn twee openingen aangebracht, zodat je gemakkelijk kunt drinken.

Eetgerei & servies

thermoskan van blauw kunststof/glas. Steel de show op het strand, in het park, op de piste of waar dan ook, met deze waanzinnige blauwe Nordal thermoskan. De fles is gemaakt van kunststof en glas.

Eetgerei & servies

theepot van wit/beige aardewerk. Heerlijk ontspannen genieten van het getjilp van de vogels of van al het gekakel van je vriendinnen. Thee kan je ontspannen maar ook zoveel verhalen losmaken bij anderen. Met de theepot van Nordal zet je genoeg voor jezelf of voor iedereen.

Eetgerei & servies

keukenweegschaal van wit metaal. Deze witte keukenweegschaal van het Deense Nordal is een echte eyecatcher voor jouw keuken. De weegschaal is gemaakt van metaal en is voorzien van een RVS schaal. De weegcapaciteit is 5 kilo.

Eetgerei & servies

theepot van zwart/wit aardewerk. Geniet nu extra van jouw genietmomentje met deze mooie theepot van Nordal met prints. De theepot lijkt naar Japans model ontworpen te zijn. Het bamboe hengsel zorgt ervoor dat de theepot er nog leuker en mooier uitziet! De inhoud is 800 ml.

Eetgerei & servies

theepot van wit/zwart aardewerk. Theetijd is de fijnste tijd van de dag! Geniet uitgebreid van een lekker kopje thee en wat koekjes. Met deze zwart, witte theepot van Broste Copenhagen zet je meteen 6 koppen thee en kun je de theepauze langer uitrekken. Hij moet natuurlijk wel op.

Eetgerei & servies

theepot van blauw/wit aardewerk. Deze theepot van Broste uit de Nordic Sea-serie is een ware musthave voor liefhebbers van eenvoudige en stijlvolle designs.

Eetgerei & servies

bord van wit porselein. Dit bord van Hübsch is gemaakt van sterk porselein en heeft een strakke, minimalistische vormgeving waardoor het perfect te combineren is met andere strakke tafelaccessoires.

Eetgerei & servies

dinerbord van berkenhout zwart. Dek de tafel met deze unieke houten borden van Nordal! De dinerborden zijn gemaakt van gevlochten berkenhout.

Eetgerei & servies

dinerbord van berkenhout bruin. Dek de tafel met deze unieke houten borden van Nordal! De dinerborden zijn gemaakt van gevlochten berkenhout.