badmatten

badmatten

Geef je badkamer een extra persoonlijke toets met een badmat in de maat en kleur die precies bij je stijl past. Meer nog: je voeten krijgen de zachte landing die ze verdienen.

Onthoud - als je nu badmatten bestelt:

Ja, laten we het eens hebben over wat je nu precies krijgt als je bij ons bestelt! Onze badmatten voldoen aan alle eisen, of het nu gaat om het gebruik van materiaal, de afwerking en ga zo maar door. Alle artikelen zijn ook 100% origineel. 👌

Qua bezorging kunnen we kort zijn - die is gratis. We bezorging alle bestellingen dus gratis bij je thuis, op het werk, bij je vriend(in) of bij wie dan ook. Toch niet tevreden - je kunt het ook weer gratis terugsturen. We gaan er niet van uit dat je iets moet terugsturen, maar als het moet, dan kan dat gewoon binnen 30 dagen na ontvangst. Tijd genoeg dus! 😉

badmatten

badmat van crème -. Door de Broste Copenhagen badmat zal jij elke dag weer een warm welkom krijgen in je badkamer! Het extra zachte katoen voelt namelijk heerlijk warm aan je voeten.

badmatten

badmat van wit -. Gun jezelf nu nog meer comfort in de badkamer met deze witte badmat van Broste Copenhagen. Deze handige mat is zacht en warm en daardoor de perfecte bescherming tegen die koude badkamervloer!

badmatten

badmat van crème -. Geef de badkamer een chique uitstraling met deze douchemat van Broste Copenhagen! Het mooie design zorgt voor een eigentijdse uitstraling die perfect past in de moderne badkamer. Het zachte katoen voelt bovendien lekker warm aan.

badmatten

badmat van wit -. Laat jouw voeten lekker wegzakken in deze witte badmat van Hübsch. Deze hoogpolige katoenen mat voelt fluweelzacht aan en heeft een unieke look door de speciale manier van verven. Zo weet je zeker dat niemand anders dezelfde heeft!

badmatten

vloerkleed van dunne strepen. Klassiek vloerkleed met zwarte strepen. De afmetingen zijn 70 x 140 cm.