Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Halverlichting nodig? Bekijk onze lampen voor in de gang!

Halverlichting nodig? Bekijk onze lampen voor in de gang!

0 reactie minuten lezen
Bij het inrichten van het huis wordt de gang weleens overgeslagen. Jammer, want eerste indrukken zijn erg belangrijk. Laat je gasten niet in het donker tasten en geef ze een warm welkom met sfeervolle verlichting in de hal.

De eerste indruk is in de gang

De hal is de eerste ruimte waar je binnenkomt en de gasten ontvangt. Een keurig verzorgde entree bepaalt voor een groot gedeelte de eerste indruk. Rondslingerde jassen, schoenen en andere kleiding maken de gang rommelig. Ook het gebruik van de verkeerde lampen geeft een verkeerd beeld van jouw als bewoner. Een hal is niet geschikt voor een tl-balk en zeker niet voor die spotlights die gebruikt worden om een bedrijventerrein te verlichten. Ook een gang heeft de juiste verlichting nodig.

Elke hal heeft z'n eigen verlichting

Elke hal is anders. Het ene huis heeft een smalle en lange hal, terwijl het andere een riante brede hal heeft. Welk type entree je ook hebt, voor elk soort is er de juiste lamp te vinden. Hieronder staat kort genoteerd welk soort lamp bij welke gang hoort.

  • Grote hal of een hal met een hoog plafond: Ga voor een statement met een flinke hanglamp voor aan het plafond. Succes gegarandeerd!
  • Kleine hal: ga voor een fijner type lamp, bijvoorbeeld een fittinglamp of voor wandverlichting. Je kunt ook kiezen voor een glazen hanglamp.