Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Shop the look: werkplek in Scandinavische stijl

Shop the look: werkplek in Scandinavische stijl

0 reactie minuten lezen
Wij hebben een voorliefde voor mooie ruimtes in huis. Wekelijks laten we je gave interieurs in verschillende stijlen zien. Ze zijn inspirerend, eigentijds en lekker sfeervol. Deze keer in shop the look: een werkplek in Scandinavische stijl.

Als je veel thuiswerkt, dan verbaas je je al snel over de enorme hoeveelheid werkgerelateerde items er rondslingeren in jouw huis. Het is dan ook belangrijk om een speciale kamer te reserveren als werkplek. Heb je weinig ruimte in huis, dan is een gedeelte van de woonkamer ook een optie. Let er wel op dat deze afgescheiden is van het woongedeelte. Dit kun je bijvoorbeeld doen doen door het gedeelte een andere look te geven. DIt geeft rust in je interieur, maar ook in je hoofd.

Dat een werkplek niet saai hoeft te zijn, dat is al lange tijd gebleken. Ben je dol op de Scandinavische woonstijl, dan kun je je flink uitleven om een normale werkplek een pareltje te maken. Ga eens zoeken naar Scandinavische werkplek, of Scandivian home office op Pinterest. Je wordt werkelijk overspoeld met unieke en gave resultaten.

Het eerste dat mij opvalt is dat een werkplek licht is. Dit is een belangrijk kenmerk van de Scandinavische interieurstijl. Tevens zorgt natuurlijk daglicht ervoor dat je beter kunt werken. De andere eigenschappen van een werkplek zijn onder andere: een bureau, stoel, verlichting en opbergmogelijkheden, zoals kasten. Het geheel wordt voorzien van een portie met decoratie. Hieronder heb ik een paar voorbeelden voor je verzameld. Enjoy!