Let op: vertragingen mogelijk i.v.m. overgang naar nieuw magazijn! >Lees meer

Sluiten

Categorieën

Filters
  Chris van Vossen - Zaterdag 2 Januari 2021

  test

  We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze organisatie. Of het nu gaat om logistiek, onze dienstverlening of onze website. Met enige trots showen we vandaag voor het eerst onze vernieuwde website.

  De Winkel voor Thuis website heeft sinds gisterenavond een nieuw design en layout. De huidige navigatie is zodanig aangepast, zodat bezoekers intuïtief kunnen navigeren door de website.


  We hebben onze website ingericht aan de hand van drie nieuw gestelde pijlers: decoratie, meubels en verlichting. Inhoudelijk hebben we enkele kleine zaken veranderd, maar voor 99% is de webshop inhoudelijk hetzelfde. Daarnaast zal de komende tijd de inspiratie-factor drastisch verhoogd worden, met styling, lookbooks, tips en handleidingen.


  We hopen dat je nu veel beter kunt vinden wat je zoekt.


  Het Winkel voor Thuis team is erg benieuwd wat jij van de nieuwe navigatie vindt. Mail je reactie en/of suggesties naar [email protected].


  Veel shopplezier gewenst!


  Het Winkel voor Thuis team

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »