Boshuis Nij Hilderberg: Scandinavië in Appelscha? Dacht het wel!

Geplaatst door Winkelvoorthuis.nl op 10 Februari 2015
Deel dit item: Rubriek:

Scandinavië. Een prachtig gebied, boordevol met ongerepte natuur, super mooie houten woningen en natuurlijk de bakermat van het alom bekende meubelbedrijf met de kleuren blauw en geel. Maar wist je dat je Scandinavië heel dichtbij is? Jazeker! Ook jij kunt nu een weekje genieten - of langer - genieten van natuur in Scandinavian style. Hoe gaaf!

Ergens in Nederland, is er een plaatsje waar je je waant in Scandinavië. Appelscha - Friesland, om precies te wezen. In dit prachtige plaatsje staat een woning, houten woning om precies te zijn. En deze woning is op en top ingericht met super stoere items. Je waant je helemaal in Scandinavië.

Boshuis Nij hilderberg is een echte familieplek. Het houten boshuisje ligt - zoals de naam al doet vermoeden - in een bosrijk gebied, waar vroeger geen mens iets te zoeken had, dan alleen de schaapherder, die met zijn wollen beesten op zoek was naar voedsel. In dit huisje kom je tot rust. Echt waar!

De woning is ingericht met prachtige toffe meubels en accessoires. Juist de combinatie van de stoere Scandinavische accessoires met de prachtige ydillische houten woning, maken deze plek tot een echte family-place. Zo is de woonkamer voorzien van een super grote stoffen hoekbank met gave designkussens en is er een heuse houtkachel! Met een retro stoel ervoor en schapenvacht, natuurlijk. Zie jij je hier al zitten voor de kachel met een boek?! 

Ook over het servies is er nagedacht. Thee schenk je uit een prachtige theepot - hier vindt je 'm - en natuurlijk drink je dat op aan de stoere eettafel. Wat vindt je van die kekke hanglampen? Hebben, toch?

Bekijk hieronder de foto's van deze prachtige vakantiewoning! Boeken? Ga dan naar boshuisnijhildenberg.nl.Nog geen reacties
Schrijf de eerste!


Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NAAR BOVEN