De multifunctionele glazen stolp

Geplaatst door Chris van Vossen op 17 December 2013
Deel dit item: Rubriek:

Een nieuwe trend op het gebied van woondecoratie is de glazen stolp. Natuurlijk is deze manier van decoreren niet helemaal nieuw, maar weer terug van weggeweest. Welkom terug, Glazen Stolp!

DE GLAZEN STOLP: MULTIFUNCTIONEEL


Een nieuwe trend op het gebied van woondecoratie is de glazen stolp. Natuurlijk is deze manier van decoreren niet helemaal nieuw, maar weer terug van weggeweest. Voorgaand gebruikten wij de stolp voor het opbergen en presenteren van snoep, chocolade, pasta’s en andere etenswaren. Maar we gebuikte de stolp ook voor het presenteren van het kaasplankje.

 

Gelukkig blijkt dat de stolp meer dan alleen een presentatie middel is etenswaren. De glazen stolp heeft diverse gezichten. Zo kunnen er onder de glazen stolp prima planten en bloemen gezet worden en voilà: de glazen stolp is veranderd in een mini terrarium.
 

Naast etenswaren en planten, gedijen ook woonaccessoires goed in de stolp, zoals schelpen, beeldjes, fotolijstjes, klossen, dennenappels en ga zo maar door. Alles kan er in, mits het in de stolp past. Maar dat is begrijpelijk. 
 

Bij Winkel voor Thuis hebben we drie stolpen van het merk J-line. De een heeft een opening aan de bovenkant, waardoor deze geschikt is als windlicht.


  • Glazen stolp met houten voet (te zien op de foto)
  • Glazen stolp met houten voet (laag)
  • Glazen stolp op metalen voet (geschikt als windlicht) 

Nog geen reacties
Schrijf de eerste!


Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NAAR BOVEN