Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Ga voor marsala rood en koper oranje in je interieur!

Ga voor marsala rood en koper oranje in je interieur!

0 reactie minuten lezen
Kleurspecialist Pantone riep de kleur Marsala uit tot dé kleur van 2015. Deze dieprode, chocolade-achtige kleur is niet alleen warm, hij is ook ontzettend elegant!

Wij Hollanders houden van ingetogen, ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Maar voor de trendzetters onder ons: de kleur Marsala in je interieur is écht hot! Letterlijk. Jarenlang domineerde de koele tinten ons interieur, maar volgens de kleurexperts mogen ze weer: de warmen tinten! 

Combineer en varieer

De kleur laat zich werkelijk combineren met bijna alle kleuren, denk aan goud voor een chique uitstraling of grijs voor een meer sober effect. Wil je echt eens iets bijzonders in je interieur? Dan kun je de kleur marsala ook goed met andere roodtinten combineren. Zo krijg je een heel stoer ‘ton-sur-ton’ effect. Eigenlijk kun je alles wat tussen poederroze en chocoladebruin zit prima combineren met de kleur marsala rood! Zo kun je eindeloos blijven mixen en matchen. 

Marsala rood en ton-sur-ton kleuren
bron: lady.inspirasjonsblogg.jotun.no

Koper oranje

De Flexa trendkleur van 2015: koper oranje. Deze kleur is echt mijn favoriet! Je kan er namelijk ontzettend veel kanten mee op. Het is een vrolijke kleur, een zonnige kleur maar ook vooral een hele warme kleur. Hij gaat hand in hand met de marsala rood. Deze twee trendkleuren zitten met hun rode ondertoon behoorlijk op één lijn en vormen daarom een prima combinatie in het interieur. Koper oranje muur gecombineerd met koperkleurige verlichting, helemaal hip! En ja, zelfs in combinatie met poeder roze staat deze kleur prachtig! Voor ieder wat wils. 

Koper gecombineerd met marsala rood
bron: heathernetteking.blogspot.cz 

Over De Auteur

Yasmin Moerland

Yasmin Moerland is zelfstandinge bij Styling Concept. Styling Concept geeft stylingadvies aan verkopers van te koop staande woningen, verzorgd de styling van interieurs en etalages bij gerenormeerde winkelketens. Yasmin schrijft elke maand een paar artikelen voor Winkel voor Thuis over interieuradvies, tips en interieur trends.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/yasminmoerland