Hübsch Interior: Landelijk en ontzettend stoer

Geplaatst door Winkelvoorthuis.nl op 03 Juni 2014
Deel dit item: Rubriek:

Landelijk & Stoer. Dat vinden wij ontzettend cool. Daarom vandaag: Hübsch Interoir woonaccessoires!

Shop deze stoere en industriele woonstijl...

...gecombineerd met prachtige woonaccessoires van Hübsch. Deze mooie exclusieve parels zijn prima te combineren met een landelijk of strak en industrieel interieur. Het prachtige grote schoolbord is een ware eye-catcher voor in de werkkamer, maar kan ook mooi opgehangen worden in de keuken. Handig voor alle memo's van het gezin. 

Ladenkastje van Hübsch

Het ladekastje is op zich niet zo groot, maar wel wel ontzettend mooi. De perfect afgewerkte kast is voorzien van vier wieltjes, zodat deze makkelijk te verplaatsen is. Ook dit item kan perfect dienst doen in de werkkamer, voor het opbergen van al je stationary-stuff. 

Het bureau van schragen op de foto is zelf gemaakt en is niet te koop. Wel heeft Hübsch er een in de collectie. De lamp op de tafel is van J-line en laat prima zien dat een stoer interieur gemakkelijk combineerd met de luchtige landelijke stijl. De tafellamp wordt trouwens geleverd inclusief lampenkap en voet.

Het krukje op de vloer maakt het geheel af. Leg er een mooie plaid op voor de sier en maak je eigen stilleven in een hoekje van de kamer! Wanneer het ietsje frisjes word, dan pak je deze gewoon en nestel je lekker op de bank.


Nog geen reacties
Schrijf de eerste!


Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NAAR BOVEN