Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Maak je eigen werkplek

Maak je eigen werkplek

0 reactie minuten lezen
Een eigen werkplek is goud waard! Wij weten er alles van. Maar.... een werkplek hoeft er natuurlijk niet uit te zien als een werkplek. Ga daarom eens voor een stoere en industriële werkplek met mooie woonaccessoires van Hübsch.

De standaarduitrusting van een werkplek

Eens kijken wat er allemaal hoort in een werkplek. Een memobord, pennenhouder, stoel, bureau, prikbord, kast, tafellamp, en nog wat andere standaard bureau-uitrustingen, zoals een deniteur (beter bekend als de nietjesvreter), potloden (ja? Echt waar? - Ja, echt waar!), prullenbak, brievenbakken (van die fragiele plastic bakken), en ga zo maar door. Het gemiddelde bureau in Nederland ligt dan ook vol met rommel (excuses voor de uitdrukking) die je nooit gebruikt. 

Nee, een werkplek volstaat met een zitgedeelte en tafel. Punt. De rest is bijzaak. Alleen een lege werkplek is nou ook niet zo fraai om aan te werken. Dus, kun je het best maar een mooi houten krijtbord met opbergvakken boven je bureau hangen, waarop je alle memo's kunt kalken. De opbergvakken zijn dan weer handig voor het opbergen van stationary en brieven. 

Wil je echt zo'n ouderwetse bureaustoel?

Nu je toch bezig bent met het ophangen van het krijtbord, kijk dan ook eens naar je stoel. Moet dat nu echt zo'n enorme krakende jaren '90 bureaustoel zijn? Ik dacht het niet. Ga eens voor een leuke kruk! Ziet er mooi uit en wanneer je 'em niet nodig hebt, dan schuif je de kruk zo onder tafel (Geef maar toe, je werkt meer op de bank, dan achter je bureau). Die kruk zal dus meer onder tafel staan, dan dat jij er op zit.

Een tafellamp is de ideale metgezel

Ziet er toch al mooi uit? Dat schoolbord en die kruk? Dan kun je nu eens gaan kijken naar verlichting. Een TL-balk is uit den boze! Onthoud dat! Voor een beetje verlichting volstaat een mooie tafellamp al. Kies er eentje die hoog genoeg is, zodat het licht goed verspreid wordt. Zo kun je fijn werken en onthoud: wanneer het donker is moet je niet meer werken. Dan moet je lekker op de bank zitten met je voeten op tafel. Dat betekend dus dat je ook geen enorme bouwlamp hoeft uit te zoeken. 

Zo, de tafellamp is aangesloten. Nu nog even zorgen voor extra sfeer. Wij vinden deze ontzettend gave windlichten van Hübsch Interior te cool om ze in het magazijn te laten staan. Daarom hebben wij twee van deze knapperds op ons bureau geplaatst. Kijk eens rond in onze winkel en zet iets moois op tafel. 

Van kast naar verrijdbare ladenkast

Je bent er bijna. Nog even volhouden. Doe nu eens een stap naar achteren. Wat mis je? Een kast natuurlijk. Zonder kast word het een bende en dat willen we niet. Het moet er allemaal geordend uitzien. Wij hebben gekozen voor de stoere industriele trolley van Hübsch. Deze verrijdbare ladenkast heeft de perfecte looks en is nog praktisch ook. 

En... geniet van jouw custom werkplek

Staat de kast al? Pak dan nu je laptop, schuif de kruk van onder tafel, knip de tafellamp aan en schrijf in een vloeiende beweging jouw favoriete one-liner op het krijtbord. Leun iets naar achteren en geniet van jouw super werkplek met dé looks!