Mint: de interieur kleur van het voorjaar 2015

Geplaatst door Winkelvoorthuis.nl op 13 Januari 2015
Deel dit item: Rubriek:

Wij vinden dat mintgroen dé kleur is voor het voorjaar 2015. Mint geeft een prachtig resultaat in interieurs, het zorgt voor kalmte, rust en is zeker ook sprankelend. Bekijk hier de mint interieur ideeën.

Januari: de maand bij uitstek om weer met beide benen op de grond te staan. Na een periode van feestdagen, gezelligheid, kerstversieringen, vakantie en vele versnaperingen, is de tijd weer aangebroken om weer gewoon aan het werk te gaan. De maand januari staat in het teken van bezinning, op het gebied van financieel en gezondheid. We beulen ons af in de sportscholen - ach, een abonnement is maar twee tientjes per maand - om vervolgens na een keertje of drie de sportschool links te laten liggen. Januari: het tegenovergestelde van december.

In januari lijkt het voorjaar nog ver vooruit, maar in de wereld van de interieurdecoratie hebben we natuurlijk al nagedacht over die lente maanden.

Je kunt er geld op in zetten, maar mint groen wordt de kleur van het voorjaar. Pastelkleuren komen elk jaar in de mode, hetzij in de fasion of interieur wereld. We zijn dan erg positief over deze frisse, koele en kalme kleur. De kleur mint is rustgevend en kan goed gebruikt worden in de mode en interieurs.Het frisse en eenvoudige mintgroen wordt in deze keuken gebruikt om de landelijk uitgevoerde keuken meer body te geven. De witte spoelbak springt er nu echt uit, terwijl deze met een basic grijstint juist ‘wegzakt’ in het geheel.Zorg voor rust in een slaapkamer en creeër dit met licht flatterende kleuren, zoals deze prachtige mint tinten.Een oude stoel is een gaaf item om zelf op te knappen! Schilder de stoel in een mooie mintgroene tint met krijt- of kalkverf.Marmer is tegenwoordig helemaal hot! Maak je keuken extra flat en modern met een combinatie van prachtig marmer en fragiel zacht mintgroen. Succes gegarandeerd! Zeker wanneer je de wanden in de keuken sprankelend wit maakt. Je ziet dat het mint ook mooi combineert met het onbehandeld hout. Bij het zien van deze foto’s worden we nog hebberiger naar een mintgroene keuken.Mintgroen werkt prima met grijs en wit. Maar wat dacht je van zwart? Wij vinden het de combinatie fantastisch! 

Kijk ook eens bij onze mintgroene accessoires! 


 


2 comments

16 JANUARI 2015 by MANON

Erg mooi! Welk kleurnummer is er gebruikt voor de mintgroene stoel?


24 JANUARI 2015 by WINKELVOORTHUIS.NL

Ha Manon,

We hadden je bericht gezien en we wilden eerst de mogelijke kleur opzoeken. Jammergenoeg kwam er iets tussen en nu ruim een week later komen we met het schaamrood op onze kaken bij je terug.

We hebben op de site van Flexa gekeken naar de kleurenkaart. We denken dat deze kleur het dichtst in de beurt komt: 'Delicate Ocean'. Hij is wel wat groener, maar misschien droogt deze kleur iets lichter op. Link: http://www.flexa.nl/nl/kleur/delicate-ocean/.

Groetjes,

Wij, van Winkelvoorthuis.nl :)Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NAAR BOVEN