Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Neon in je interieur

Neon in je interieur

0 reactie minuten lezen
Een neutraal interieur is de perfecte basis voor wat gekke neon accenten. Denk: kanariegeel, zuurstokroze en fluorescerend groen. In 2014 zag je heel voorzichtig hier en daar al wat kleur in de winkels en online. Toch duurde het even voor dat deze bijzondere trend was geland in ons koude kikker landje.

Diy

Er zijn in de bouwmarkt vele neon verfkleuren verkrijgbaar waarmee je eindeloos kunt variëren. Je kunt bijvoorbeeld strepen trekken of vlakken over je muur of één deur er echt uit laten knallen. Ben je, je oude accessoires beu? No problemo, met een spuitbusje en wat vernis kun je ook deze pimpen in verschillende kleuren. 

Interieurinspiratie: neon
Bron:www.amazinginteriordesign.com


Zoals ik al zei: een neutrale basis laat zich goed combineren met neon accenten. Zo kun je dus gaan voor een wit interieur met hier en daar wat kleur accenten. Zoals wat fel gekleurde kandelaars. Maar neon staat ook prachtig in combinatie met zwart, grijs of verschillende pasteltinten. 

Neon in interieur
Bron: vtwonen.nl

Lekker Scandinavisch

Ja je leest het goed! Neon is niet alleen voor mensen met een strak interieur. Deze hippe kleuren passen juist heel goed in een Scandinavisch interieur. De neontrend is best futuristisch te noemen en past daarom goed bij de geometrische vormen die je op dit moment veel ziet. Denk dan aan: vloerkleden met grafische prints en hoekige vazen. 

Neon in Scandinavisch interieur Over De Auteur

Yasmin Moerland

Yasmin Moerland is zelfstandinge bij Styling Concept. Styling Concept geeft stylingadvies aan verkopers van te koop staande woningen, verzorgd de styling van interieurs en etalages bij gerenormeerde winkelketens. Yasmin schrijft elke maand een paar artikelen voor Winkel voor Thuis over interieuradvies, tips en interieur trends.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/yasminmoerland