Sluiten

Categorieën

Filters
  Winkelvoorthuis.nl - Maandag 11 December 2014

  Nieuw logo voor Winkel voor Thuis

  Vandaag hebben we stiekem het logo van Winkel voor Thuis gewijzigd. Het nieuwe logo is fris en modern, maar toch ook een beetje klassiek. De strakke vorm samen met de vintage letters geven het logo een hedendaags uiterlijk. 

  Ook Winkel voor Speelgoed hebben we voorzien van een nieuw logo. De beide logo's zijn nu als zodanig herkenbaar en in een oogopslag zie je dat Winkel voor Thuis en Winkel voor Speelgoed bij elkaar horen. 

  Binnenkort zullen we ook de website geheel vernieuwen. De gehele opzet zal veranderd worden. We hebben de laatste maanden gemonitoord wat bezoekers op onze website willen zien. Ook hebben we gekeken waar bezoekers op vast lopen. Al deze punten hebben we meegenomen in het ontwerp van de nieuwe website. 

  We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen van onze nieuwe site. Vanavond hebben we al de eerste stap gezet met het presenteren van het nieuwe logo.

  De laatste nieuwtjes

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »