Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Nieuw: Woonaccessoires online bestellen en achteraf betalen met acceptgiro via Afterpay!

Nieuw: Woonaccessoires online bestellen en achteraf betalen met acceptgiro via Afterpay!

2 reacties minuten lezen
Online woonaccessoires bestellen, wie doet dat niet in meer of mindere mate? Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van online winkelen voor woonaccessoires, lampen en meubels. U hoeft niet meer actief op pad, maar kunt gemakkelijk uw woonaccessoires online bestellen vanaf de bank, waarna het bij u thuisbezorgd word.

In een fysieke winkel is er de mogelijkheid om het artikel eerst te bekijken en te voelen. Bij Winkel voor Thuis geven wij u al standaard 14 dagen retourrecht, zodat u gemakkelijk de producten op zicht kunt houden. En dan het betaalgemak. In de fysieke winkel betaalt u gemakkelijk met pin of contact, terwijl men bij webwinkels per iDeal of overboeking moet betalen. In feite betaal je altijd vooruit in een webwinkel. Maar bij Winkel voor Thuis hebben wij nu iets nieuws: Achteraf betalen met Afterpay!

U besteld gemakkelijk uw woonaccessoires in onze webwinkel en kiest voor achteraf betalen met Afterpay. Wanneer wij de order ontvangen, dan sturen wij uw bestelling naar u toe. Na ontvangst van de bestelling, ontvangt u van Afterpay een digitale factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met AfterPay werkt dus heel gemakkelijk. Wanneer u kies voor AfterPay dient u een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan AfterPay een gegevenscontrole doet. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere uw naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer.

Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld kunt u het bestelproces afronden door op bevestigen te klikken. Wij sturen het product op en Afterpay stuurt u een digitale factuur.

De voordelen van Achteraf Betalen met Afterpay:

- Eerst product ontvangen, daarna pas betalen

- Keuze wanneer u betaalt

- Veilig en vertrouwt achteraf betalen met internetbankieren en acceptgiro

 

Bekijk alle woonaccessoires

Michel Jeroen Groen Geplaatst op 05/04/2021

Even kijken hier

Sarach Vermeylen Geplaatst op 04/15/2021

Top

Laat een reactie achter