Nordal woonaccessoires

Geplaatst door Winkel voor Thuis op 12 Maart 2015
Deel dit item: Rubriek:

Een van mijn meest favoriete woonmerken is Nordal. Nog maar kort verkrijgbaar in onze shop en nu al mijn favoriet. Ik weet niet precies waarom dat is, maar afgezien van de kwaliteit, komt het toch wel door de gave looks die deze woonaccessoires hebben.

Nordal

Nordal is gestart als bedrijf met het opknappen van meubels. In de loop van de tijd kwamen daar woonaccessoires bij en lampen. Tegenwoordig is het Scandinavische woonmerk goed gesetteld in de internationale woonbrache. Nordal is binnen een paar jaar opgeklommen tot premium-woonmerk. 

De stijl van Nordal

De stijl van Nordal kan het best omschreven worden als, Scandinavisch landelijk met een stoer tintje. Alle producten zijn gemakkelijk te integreren in bestaande interieurs. Ook als je landelijke inrichting hebt. Het leuke van Nordal, vind ik, zijn de tijdloze ontwerpen, vrolijke kleuren en hoge kwaliteit. Wat mij opvalt is, dat de stijl van Nordal een beetje weg heeft van Bohemien woonstijl. Los, vrolijk en vooral ongedwongen. 

De favoriete Nordal woonaccessoires

Iedereen heeft zijn favoriet. En ik dus ook. Nu vind ik Nordal zo leuk, dat er wel een vrachtwagen met accessoires, lampen en meubels van dit leuke woonmerk bij mij thuis gebracht mogen worden. Voor nu, heb ik een lijstje samengesteld met mijn favoriete Nordal woonaccessoires.

Nordal keukenweegschaal groen

1. Nordal keukenweegschaal groen

Deze groene keukenweegschaal is echt leuk! Én handig! Zet deze retro keukenweegschaal mooi op het aanrecht en vooral in het zicht!

 Nordal bloempot metaal, groen

2. Nordal bloempot groen, metaal

Groen is weer helemaal in! En terecht! Met deze mooie Nordal bloempot haal jij de lente in huis. 

 Nordal opbergmand, metaal

3. Nordal opbergmand, metaal

Met deze mand kun je leuk stylen! Zet deze opberger op het aanrecht en bewaar jouw verse preitjes, komkommers, tomaten en andere groente in deze mooie draadmand. 

 Nordal bamboe bekers

4. Nordal bamboe mokken

Koffie drink je in stijl. En dan zeker in deze gave bekers van Nordal. Het Scandinavische merk heeft deze mokken laten maken van Bamboe-materiaal. Daarvoor is het bamboe vermalen en in een vorm geperst. Het resultaat is een ontzettend hippe beker van Bamboe. En weet je wat het leukste is: je kunt de beker gewoon zonder problemen vasthouden met warme koffie. Je vingers verbranden is verleden tijd!

 Nordal snijplank hout, rond

5. Nordal snijplank van hout en koper

In de keuken prefereer ik alleen maar kwaliteitsspul. Van ingrediënten tot kookaccessoires. Daarom ben ik zo blij met deze ronde houten snijplank van Nordal. De snijplank is gemaakt van mangohout en is voorzien van een gave koperen band. Het oppervlakte van deze snijplank is super glad, waardoor er geen etensresten blijven plakken. Want daar heb ik zo'n hekel aan!


 

Nog geen reacties
Schrijf de eerste!


Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NAAR BOVEN