Overzicht van de grootste woon inkoppers #1

Geplaatst door Chris van Vossen op 04 Mei 2015
Deel dit item: Rubriek: woonkamer

De stolp, het dode beest in de woonkamer, de Koninklijke badkamer én natuurlijk het bordje 'Home' in de vensterbank. Wat een heerlijke woonclichés zijn dit toch weer.

Huisregels

Als we na een lange vakantie weer thuiskomen, dan kunnen we wel wat hint-achtige aanwijzingen gebruiken. Want wat deden we hier ook al weer: O ja, lachen, huilen en troosten. Bedankt voor de tips, tekstbord!

Houten wand tekstbord met huisregels

 

De glazen fles

Ook wij hebben ze in ons assortiment: glazen flessen in diverse kleuren, maten en vormen. Maar eigenlijk zijn deze vaasflessen al lang uit den boze! Geeft helemaal niets als jij er nog eentje in de woonkamer hebt staan; ze zijn gewoon best leuk!

Glazen fles voor in de woonkamer

 

De jampot

Gezien op Pinterest en nu beland in vele keukens én woonwinkels: de glazen jampots met deksel én handvat. Handig om je versgemaakte groentesapjes van bloemkool en en andere supergroentes uit te drinken. Neem dan wel een jampot met gat in het deksel, zodat je er gemakkelijk een rietje in kunt steken.

De jampot met deksel én handvat!

 

De koninklijke prullenbak

Nederland is een koninklijk land. Althans, we zijn erg gehecht aan onze royals. Maar om nu direct gillend naar de winkel te rennen om deze Royal Prullenbak op de kop te tikken; nee!

Creëer een koninklijke badkamer met Bain Royal

 

Waar? O ja! Thuis!

Enkele jaren geleden voor het eerst gespot bij de trendsetters en daarna bij de early-adaptors. Nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Op elke vensterbank staat er wel eentje en dan natuurlijk zo gepositioneerd, zodat de voorbijgangers weten dat het thuis hier is.

Home is where the heart is

 


Nog geen reacties
Schrijf de eerste!


Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NAAR BOVEN