Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Tips voor het inrichten van de hal

Tips voor het inrichten van de hal

0 reactie minuten lezen
Ben je op zoek naar tips voor het inrichten van de hal? Lees dan onze tips en weet precies hoe je jouw hal moet inrichten!
Tips voor de inrichting van de hal

Tip 1: Natuurlijk licht in de hal

Het allereerste wat je moet doen is zoveel mogelijk natuurlijk licht in je kleine hal of gang laten binnenvallen.

Natuurlijk licht in de hal is een pré. Met genoeg licht oogt de hal ruimer en groter. Je kunt gemakkelijk het licht in de hal krijgen door het gebruik van kleine ramen, dakramen, daklichten of deuren met glas.
 

Tips voor het inrichten van de hal

Tip 2: Lichte kleuren in de hal

Met meer natuurlijk licht in de hal, ervaar je dat alle lichte kleuren het natuurlijk licht versterken, waardoor de hal nog ruimer oogt. De lichte kleuren zullen het licht weerkaatsen, waardoor een smalle hal extra lang oogt.
 

Tip 3: Hoogte in de hal

Om extra hoogte in de hal te krijgen, kun je gebruik maken van lijnen. Dit kun je doen door lange gordijnen te kiezen voor de hal, maar ook door een extra contrasterende baan op de muur te schilderen. 
 

Spiegels in de hal

Tip 4: Weerkaats het licht met spiegels

Spiegels hebben altijd een verruimend effect in een ruimte en dus ook in de hal. Het weerkaatst het natuurlijk licht, zodat de hal nog lichter en ruimer word.
 

Halmeubels

Tip 5: Halmeubels

Een kleine hal kan al snel te vol overkomen als je diverse halmeubels in de hal hebt staan. Kies ervoor om in een kleine hal gebruik te maken van een groot halmeubel, of juist andersom: meerdere kleine halmeubels, zoals kapstokken, bankjes en kastjes.
 

Tip 6: Accessoires voor in de hal

Zoals elke ruimte in huis, heeft ook de hal accessoires nodig. Kies voor mooie vloerkleden voor op de grond. En ga voor een mooie sprekende spiegel voor aan de wand. Wil je graag kleine spullen opbergen, zoals wanten, handschoenen en mutsen, gebruik dan een mooie mand. 
 

Tip 7: Schoenen

Als laatste willen we adviseren om schoenen netjes op te bergen in speciale schoenenkastjes. Zo zullen de schoenen niet rondslingeren, waardoor de hal netjes en verzorgd oogt. Dit heeft tevens een positief effect op jouw gasten! 
 

Over De Auteur

Yasmin Moerland

Yasmin Moerland is zelfstandinge bij Styling Concept. Styling Concept geeft stylingadvies aan verkopers van te koop staande woningen, verzorgd de styling van interieurs en etalages bij gerenormeerde winkelketens. Yasmin schrijft elke maand een paar artikelen voor Winkel voor Thuis over interieuradvies, tips en interieur trends.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/yasminmoerland