Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Broste Copenhagen Nordic Sand: als het zand van de Noordzee

Broste Copenhagen Nordic Sand: als het zand van de Noordzee

minuten lezen
Broste Copenhagen Nordic Sand staat voor simpel, ruw en esthetisch aantrekkelijk. Het is een uitbreiding op de geroemde Nordic Sea collectie. De kleur van deze collectie is gebaseerd op het zand dat gevonden wordt op de stranden van de Noordse regio's. Elk Nordic Sand-item is handgemaakt en uniek. De kleur en textuur kunnen verschillen per item.

Koop je Broste Copenhagen Nordic Sand bij Winkel voor Thuis

  • Gratis bezorging
  • Gratis retourneren
  • 2 Jaar garantie
  • Achteraf betalen

Als het zand van het strand

Het lichte Nordic Sand servies van Broste Copenhagen is een uitbreiding op de Nordic Sea collectie en maakt deel uit van de Broste Classics collectie. Elk stuk wordt met de hand gemaakt en kan variëren per batch. Het servies uit de Broste Copenhagen Nordic Sand collectie is gebaseerd op de kleuren van het zand van de Noordzee: zandgrijs, parelwit en soms zwemen van groen en blauw. Deze combinatie van kleuren oogt natuurlijk en doet je direct denken aan zand. 

We krijgen veel vragen over de kleuren van het Nordic Sand servies en dat is niet zo vreemd: er zit nogal wat variatie in. Per batch kan de kleur verschillen van zand en grijs. Dit is het servies als je houdt van wat afwisseling op tafel!

Broste Copenhagen Nordic Sand kopen?

Bij Winkel voor Thuis vind je ondermeer borden, schalen, kommen, eierdoppen, bekers en bewaarpotten uit de Broste Copenhagen Nordic Sand collectie. Alle items uit de collectie servies zijn met de hand gemaakt. Echte vakmanschap dus! En het leuke is: elk stuk is uniek. Koop Broste Copenhagen bij Winkel voor Thuis en ontvang altijd gratis verzending en retour.