Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Broste Copenhagen servies

Broste Copenhagen servies

minuten lezen
De serviezen van Broste Copenhagen hebben een ongedwongen, natuurlijke uitstraling. Winkel voor Thuis biedt een ruime selectie aan Broste Copenhagen servies, waaronder borden, kommen, schalen en mokken. Laat je inspireren door deze serviescollectie.

Uit welke stukken bestaat het servies?

Broste Copenhagen servies is sinds 1955 de kern van de collectie van Broste Copenhagen. De herkenbare Scandinavische uitstraling zorgt voor een stukje Scandinavië in huis. De collectie servies bestaat uit uit borden, schalen, kommen, mokken en theepotten.De serviezen van Broste Copenhagen zijn een perfecte balans tussen Scandinavische tradities en de trends van dit moment.

Servies voor elk moment van de dag

In de ruime collectie Broste Copenhagen serviezen vind je serviesstukken voor ieder moment van de dag. Zo zijn er Broste Copenhagen borden in diverse formaten te vinden, waaronder diner-, ontbijt- en soepborden. Ook aan Broste Copenhagen kommen geen gebrek. Hiermee eet je jouw soepen, nasi, salades en ander bowlfood in stijl. Binnenkort een feestje op de planning of zet je ’s avonds graag wat hapjes en snacks op tafel? In de schalen van Broste Copenhagen komen deze nog beter tot hun recht.

Servies van Broste Copenhagen kopen

Bij Winkel voor Thuis hebben we ondermeer borden, schalen, kommen, eierdoppen, bekers en bewaarpotten van Broste Copenhagen. Elk stuk is verkrijgbaar in een andere lijn. Je kunt hierbij denken aan Nordic Sea, Nordic Sand, Nordic Coal en Hessian. Elk serviesstuk is met de hand gemaakt en op kleur gebracht, dat maakt dat elk serviesstuk uniek is. Bekijk bij ons de hele collectie servies. Staat er iets niet tussen, neem contact op met ons. Wellicht kunnen we het voor je bestellen.