Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Duurzaam servies kopen voor bij jou op tafel?

Duurzaam servies kopen voor bij jou op tafel?

minuten lezen
Wil je je tafel voorzien van mooi en duurzaam servies wat lang meegaat en op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd? Dan ben je bij Winkel Voor Thuis aan het juiste adres. Wij helpen je bij het vinden van het juiste servies, zodat je op een verantwoorde manier van uw maaltijd of drankje kunt genieten.

Of je nu op zoek bent naar een duurzame beker of naar een ijsjesvorm, bij ons vind je het allemaal. Om het voor jou een stuk gemakkelijker te maken hebben wij onze favoriete duurzame servies items voor je op een rij gezet. Doe inspiratie op of bekijk ons volledige aanbod servies hier. Mocht je meer informatie willen ontvangen over een artikel of je hebt een specifieke vraag, kan je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor je klaar. 

Ons favoriete duurzame servies op een rij

Binnen ons aanbod vind je verschillende soorten servies die handgemaakt zijn en op duurzame wijze zijn gefabriceerd. Om je in deze grote keuze aan duurzaam servies te inspireren hebben wij onze vier populairste duurzame artikelen voor jou op een rij gezet.

1. Hubsch Mok/ beker aardewerk bruin 

Deze gave set van twee mokken zijn echt gaaf. Ze zijn gemaakt van terracotta en voorzien van een duurzame zandbruine glazuurlaag. Daarnaast is het voordeel dat deze mokken gewoon in de vaatwasser mogen.

2. Nordal reisbeker beige/bruin bamboe/rubber

De leuke to-go beker van Nodal is gemaakt van superfijn bamboe. De beker is daardoor erg duurzaam. De houder en het deksel zijn gemaakt van rubber en beschikt over twee openingen, waardoor de beker niet vacuüm zuigt.

duurzaam servies

3. Nordal bamboe beker crème

Deze set van vier bekers is erg goed voor het milieu. De mokken zijn namelijk gemaakt van biologisch afbreekbare bamboe. Het product beschikt zelfs over een bio product label.

4. Hubsch theeglazen met handvat

Uit deze kleurrijke theeglazen van Hubsch drink je een heerlijke kop thee. De set bestaat uit vier glazen gemaakt van 100% duurzaam gehard glas.

Winkel voor thuis staat voor je klaar

Wanneer je op zoek bent naar duurzaam servies staat winkel voor thuis voor je klaar. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product. Heb je een vraag over een specifiek product of wil je meer weten over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op of bekijk het gehele aanbod van ons servies.