Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Industriële hanglamp kopen bij Winkel voor Thuis

Industriële hanglamp kopen bij Winkel voor Thuis

minuten lezen
Ben je op zoek naar een nieuwe industriële hanglamp die jouw woning van sfeervolle verlichting voorziet? Dan ben je bij Winkel voor Thuis aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim aanbod verschillende industriële hanglampen van hoge kwaliteit. Ze zijn een echte eyecatcher in uw woning en verlichten uw huis sfeervol.

Of je voorkeur nu uitgaat naar een zwarte hanglamp met 5 lichtbronnen of naar metalen hanglamp in roodkoper? Bij ons vind je het allemaal. Wil je meer weten over onze collectie of heb je een specifieke vraag? Bekijk dan ons volledige aanbodof neem contact met ons op voor meer informatie. Onze lampen specialisten adviseren u graag. 

Onze populairste industriële hanglampen op een rij

De keuze aan verschillende industriële hanglampen op onze site is erg groot. Daarom hebben wij voor jou de populairste hanglampen op een rij gezet, zodat de keuze iets makkelijker wordt. Laat je inspireren!  

Deze hanglamp is erg industrieel en past in iedere woning. Het product is gemaakt van zwart metaal en is een echte eyecatcher voor bijvoorbeeld boven de eettafel.  

De strakke, koperen kan van deze hanglamp is typisch Hübsch. Hij is clean, modern en een vleugje Scandinavisch. Doordat de binnenkant ook koperkleurig is verspreid hij warm en sfeervol licht.  

Deze driekoppige design hanglamp is een echte toevoeging aan jouw interieur.  De lamp is voorzien van drie glazen lampenkappen. De plafondkap is van zwart staal en de lengte van de snoeren is eenvoudig in te korten. Hoe fijn is dat?  

Voor een industrieel interieur is deze marmeren zwarte hanglamp een echte toevoeging aan het interieur. Het snoer kan eenvoudig ingekort worden. De lamp is daarnaast geschikt voor zowel de woonkamer, slaapkamer als badkamer. Waar ga jij hem ophangen? 

Bestel jouw industriële hanglamp direct bij Winkel voor Thuis

Wil je meer weten over onze industriële hanglamp of wilt u ons hele aanbod bekijken? Bekijk dan hier al onze hanglampen en bestel ze direct online. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of 0111-724082. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij het vinden van de geschikte hanglamp.