Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Met deze gouden wandlamp kies je voor een hotelsfeer in je slaapkamer!

Met deze gouden wandlamp kies je voor een hotelsfeer in je slaapkamer!

minuten lezen
Ben je uitgekeken op jouw bedlamp in de slaapkamer en wil je een hoteluitstraling? Bekijk dan deze prachtige gouden wandlampen eens. Ze zorgen voor een luxe gevoel in jouw slaapkamer.
  • In het stopcontact steken en klaar ben je! Deze wandlamp heb je zo aangesloten.
  • Voorzien van bevestigingsmateriaal. Je bevestigd deze wandlamp zelf eenvoudig aan de muur.
  • Richten en spot aan! Deze wandlamp laat zich eenvoudig richten met de verstelbare kap.
  • De buitenzijde van deze lamp is goudkleurig. De binnenzijde is wit.

Deze wandlamp van Hübsch is inmiddels een echte klassieker aan het worden. Onze klanten vinden het design erg aantrekkelijk. Daarnaast is de lamp eenvoudig te bevestigen en dat is ook een echt pluspunt. De gouden wandlamp van Hübsch geeft veel interieurs een stijlvolle touch en zorgt voor een luxe gevoel. Het is dan ook niet gek dat juist deze wandlamp vaak gekozen wordt als bedlamp in de slaapkamer. Het geeft de slaapkamer de uitstraling van een luxueuze hotelkamer.

De juiste plek

De lampenkap van luxe messing is ons favoriet onderdeel. Deze is namelijk in elke hoek te verstellen, zodat je altijd het licht op de juiste plek hebt. Handig als je de gouden wandlamp als bedlampje gebruikt.

Wat maakt deze wandlamp goud speciaal?

Deze wandlamp van Hübsch is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals messing. Daarnaast is de afwerking van hoge kwaliteit. Met deze wandlamp haal je degelijkheid en kwaliteit in huis. Dat zie en dat voel je.

Waarom moet ik deze wandlamp bij Winkel voor Thuis kopen?

Wij bieden je standaard 30 dagen bedenktijd aan. Alleen op deze manier kun je de juiste keuze maken. Natuurlijk profiteer je ook van gratis verzending en gratis retour voor adressen in Nederland.

Let op: bij de vorige levering was deze gouden wandlamp binnen een week uitverkocht!

Mocht je meer informatie wensen over tafellampen of over een ander product van Hubsch dat je gezien hebt op Winkel voor Thuis, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om je te woord te staan inzake deze gouden wandlamp van Hubsch en vele andere mooie lampen, meubels en woonaccessoires.