Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Plafondlamp - Lees meer over de meest gekozen lamp in het interieur

Plafondlamp - Lees meer over de meest gekozen lamp in het interieur

minuten lezen
De plafondspot is een van de meest gekozen lampen in een interieur. Dit type lamp is goed voor het verlichten van de gehele ruimte. Ook kan deze plafondlamp gebruikt worden voor het uitlichten van een accessoire of meubelstuk. In verkeersruimtes, zoals de hal, overloop, trap en de gang, is een spot aan het plafond handig. Plafondspots zijn populair in woningen, maar ook in kantoorruimtes. 

Plafondlampen

Elke ruimte in huis heeft wel centraal aan het plafond een aansluitpunt voor elektra om een plafondlamp en spot aan te sluiten. Het voordeel van lampen aan het plafond is dat het licht erg breed verspreid wordt in de ruimte. Met name plafondspotjes worden vaak toegepast om gericht iets te belichten. Afhankelijk van de ruimte waarin een plafond lamp wordt toegepast wordt het type lamp uitgezocht, de lamp moet qua uitstraling passen bij de woonkamer, keuken, slaapkamer, hal, baby -of kinderkamer. Voor elke ruimte is wel een lamp te vinden met de juiste uitstraling.

Plafondspots

In ons assortiment vindt je verschillende soorten plafondlampen. Zo hebben we plafonnières en spotjes. Bij ons kun je terecht voor een plafondspot met 2, 3 of 4 richtbare spots waarmee je het licht indirect op het plafond of de mier kunt laten schijnen.  

We hebben diverse mogelijkheden als het gaat om de juiste plafondverlichting, om een indirect lichteffect te creëren wordt vaak gekozen voor plafondspots, vaak met 3 of 4 richtbare spots waarmee je het licht indirect op het plafond of de muur kunt laten schijnen, dit zijn vaak opbouw spots. Mocht u een verlaagd plafond hebben, dan is er nog een mogelijkheid om inbouw plafondspots te installeren, deze zijn half opbouw en half inbouw, het maakt deze armaturen uitermate geschikt om iets aan de muur van foto's of schilderijen uit te lichten.

Zijn plafondspots dimbaar?

Onze plafondspots zijn dimbaar. vanzelfsprekend moet er wel een goede dimmer aangesloten zijn. Ook zijn onze spots te gebruiken met LED-verlichting. 

Plafondspot kopen bij Winkelvoorthuis.nl

Bij Winkelvoorthuis.nl bieden we je een collectie aan met verschillende plafondlampen en spots. Voor privé-gebruik in huis of voor de zakelijke gebruiker in het kantoor. We bieden je de juiste lamp aan voor de juiste prijs en bij ons betaal je geen verzendkosten. Als je dus zoekt naar een mooie plafondspot, dan zit je bij Winkelvoorthuis.nl goed.