Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Urban Interiors plafondlampen

Urban Interiors plafondlampen

minuten lezen
Een Urban Interiors plafond is een eigentijdse, functionele en industriële plafondlamp. Lees meer over de plafondlamp van Urban Interiors.

Maak kennis met het Nederlandse Urban Interiors

Urban Interiors is een uniek Nederlands verlichtingsmerk. De oprichter is een geboren en getogen Nederlander. Hij houd zich dagelijks bezig met productontwerp en andere zaken. Inmiddels is Urban Interiors uitgegroeid tot een volwaardige speler op het gebied van lampen en verlichting met een stoere en industriele look. De collectie met lampen is al jaren geliefd. Vooral interieur-liefhebbers halen hun hart op met de plafondlampen van Urban Interiors. De industriële stijl kenmerkt deze verlichting.

Voordelige plafondlampen met kwaliteit

Een Urban Interiors plafondlamp heb je voor jaren. Ze zijn allemaal met de grootste zorg gemaakt. Het ontwerp is stoer, ruw, tijdloos en functioneel. Daardoor is een plafondlamp van Urban Interiors enorm gewaardeerd. Een Urban Interiors plafondlamp is een stijlvolle lamp met duidelijke industrie invloeden. Je kunt deze invloeden vooral terugzien aan het materiaalgebruik en de prachtige eenvoudige en stijlvolle no-nonsens ontwerpen. Een ding is zeker: een Urban plafondlamp is niet saai. Het zijn geen super moderne opvallende plafondlampen, maar ze zijn wel uniek en tijdloos. Een aankoop voor lange tijd dus. De neutrale kleuren en natuurlijke materialen maken de Urban Interiors plafondlampen eenvoudig te combineren binnen verschillende woonstijlen en zeer geliefd.

Urban Interiors plafondlamp bij Winkel voor Thuis

Winkel voor Thuis is officieel dealer van Urban Interiors. Dat betekend dat wij alle Urban Interiors lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij onze leverancier bestellen. Je vind dan ook geen namaak bij ons. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Urban Interiors collectie en staat deze niet op de website? Bel ons dan of neem per e-mail contact op. We kunnen elke lamp leveren. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Urban Interiors plafondlamp, dan dient Winkel voor Thuis een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Winkel voor Thuis verzendt bovendien gratis in Nederland.