Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Verlichting in de kleur goud

Verlichting in de kleur goud

minuten lezen
Waar de koperkleur een aantal jaar geleden in was, is dat nu de goudkleur. Sinds een aantal jaar zijn de messing en goudachtige kleur steeds meer naar voren gekomen. Anno nu staat het interieur in het teken van de gouden kleur. Kleine goudkleurige details toepassen is helemaal hip! Deze toffe kleur is ook prachtig bij verlichting. Lees gauw verder!

Goud: stijlvol en niet kitch

Het retro interieur is weer in. Deze interieurstijl kun je herkennen aan meubilair met ronden hoeken, Perzische tapijten, veel planten, ronde tafels, industriële lampen en een eikenhouten vloer in visgraatmotief. Ook de kleur goud werd vaak in deze stijl toegevoegd. Goud was een kleur die vaak werd toegepast binnen een retro design. Bij goud in het interieur denk je al snel aan een kitsch en platte uitstraling. Juist in de retro interieurs bracht goud juist de twist. 

Goud is een warme kleur en zorgt voor een sfeervolle en stijlvolle uitstraling. Gouden sieraden geven ook een bepaald cachet aan iemand. Deze uitspattende kleur hoeft niet alleen toegevoegd te worden binnen het interieur in het najaar. In de lente en zomer zorgt de goudachtige kleur ook voor een speciale touch binnen jouw huis. De gouden kleur is goed te combineren met de volgende kleuren: grijs, wit, zwart, oker geel, rood, poeder roze, mint, blauw en donker groen.

Soorten gouden lampen

Binnen ons assortiment hebben we diverse gouden lampen. Deze meesten goudkleurige lampen zijn gecombineerd met een zwarte kleur. Nieuwsgierig? Hieronder ik een aantal gouden lampen uit. De rest van de lampen kan je hier vinden. In onze collectie met lampen vind je een aantal soorten lampen in de kleur goud. We hebben tafellampen, vloerlampen, staande lampen, hanglampen, wandlampen en plafonnières.