Gratis retourneren geen extra kosten
Gratis verzending in NL
De beste kwaliteit met wettelijke garantie
Bestel nu, betaal later
8,2
Warmte en sfeer met Oosterse lampen

Warmte en sfeer met Oosterse lampen

minuten lezen
De Oosterse of Oriëntaalse woonstijl is een kleurrijke stijl met een sterke connectie met de natuur. Donkere houtsoorten, bonte tapijten, natuurlijke tinten en bewerkte metalen zijn bekende elementen uit deze stijl. Lees meer over de Oosterse lampen.

De Oosterse of Oriëntaalse woonstijl is een kleurrijke stijl met een sterke connectie met de natuur. Donkere houtsoorten, bonte tapijten, natuurlijke tinten en bewerkte metalen zijn bekende elementen uit deze stijl. Ook de kenmerkende Oosterse lampen zorgen voor een warme, wereldse sfeer in uw interieur. U waant zich direct in een exotisch vakantieoord in Azië, of sfeervol strandhuis aan de Marokkaanse kust. Wilt u deze relaxte sfeer ook creëren in uw huis, blader dan eens door onze uitgebreide collectie Oosterse lampen.

Elke lamp is uniek

In onze shop zijn er veel soorten Oosterse lampen. Elke lamp is uniek en je raakt niet uitgekeken op het patroon en de vorm. Soms is een lamp helemaal voorzien van gaatjes. Deze zijn er met de hand ingeslagen. Ook in de vormen zijn er veel mogelijkheden. Zo zijn er peervormige lampen, maar ook pompoenvormige lampen in de oriëntaalse sfeer. Een lamp in deze stijl is soms wat prijziger dan een andere lamp in bijvoorbeeld de industriële stijl. Dat komt omdat een oosterse lamp veelal met de hand is afgewerkt. Het zijn dus arbeidsintensieve lampen, maar daarmee wel uniek.

Onze collectie met lampen bevat veel zilverkleurige armaturen, maar ook bronskleurige. Voor elke woonstijl is er wel een Oosterse lamp te vinden. Tegenwoordig woerden ze vaak gematcht met een Scandinavisch en licht interieur, maar je vindt ze ook in een bohemien-interieur. Het geeft een eigenzinnige twist aan een stijl.

Oosterse lamp kopen bij Winkel voor thuis

Bij Winkel voor Thuis hebben we verschillende soorten Oosterse lampen, Filigrain lampen en Marokkaanse lampen. Er zit dus altijd wel een lamp voor jou bij. We bieden je gratis verzending en 30 dagen gratis retour aan. Zo kun je voordelig en zorgeloos jouw favoriete lamp online bestellen. Heb je een vraag over een lamp, dan kun je ons bellen (0111-724082) of een mail sturen naar de klantenservice.