Shop Broste Copenhagen bij Winkel voor Thuis.

Broste Copenhagen

Hier vind je het assortiment van Broste Copenhagen. Deze collectie bestaat uit maar liefst 99 producten. Het kiezen van een woonitem kan lastig zijn. Daarom helpen wij je graag verder! Onze merkadviseurs staan voor je klaar om je te adviseren. Ben je ergens naar op zoek? Vul het hieronder in!

Shop Broste Copenhagen bij Winkel voor Thuis.

De Scandinavische eenvoud en stijl gecombineerd met een landelijke, stoere uitstraling, dat brengt je bij het Deense woonmerk Broste Copenhagen. Inmiddels is het merk al ruim 50 jaar aan de weg aan het timmeren en niet meer weg te denken uit de woonbranche. Alhoewel zij begonnen met een collectie uitgebreide, luxueuze kaarsen, vind je nu ook Broste Copenhagen meubels, verlichting en woonaccessoires volgens de laatste woontrends in haar collecties en die shop je gemakkelijk en snel online bij Winkel voor Thuis!

Bij Winkel voor Thuis zijn we gek op Scandinavisch interieur. Toen wij de woonaccessoires van Broste Copenhagen onder ogen kregen, waren wij dan ook unaniem: dit merk moeten we hebben in onze online woonwinkel! Scandinavische merken op het gebied van huis inrichting zijn op het moment hot & happening.

Dit Deense merk zit inmiddels al zo’n 50 jaar in de woonbranche. Toentertijd begon het merk met het uitbrengen van luxueuze kaarsen, inmiddels is het assortiment veel uitgebreider, maar nog steeds staan hun kaarsen centraal. Er wordt namelijk twee keer in het jaar een collectie uitgebracht, het bijzondere aan deze collecties is, dat ze volledig om de luxe kaarsen heen worden ontworpen.

Wij vinden het merk een ware inspiratiebron, voor interieurideeën en interieurinspiratie voor wooninrichting moet je bij dit merk zijn. De kern van Scandinavische wonen is eenvoud en functionaliteit, de kamers worden op een efficiënte ruimtelijke manier ingericht met prachtige woonaccessoires van hoogwaardige kwaliteit. Met dit merk bewijzen de Denen nogmaals dat zij heel veel stijl hebben. Natuurlijke materialen en grof hout zijn veelvuldig gebruikte materialen, ze stralen een bepaalde 'air' uit waar wij inmiddels groot fan van zijn geworden. Woondecoratie van Broste is stoer met een landelijke touch, hierdoor past het in verschillende interieurs, voor wanneer je niet je hele interieur in Scandinavische stijl wilt.

Shop nu gemakkelijk online de mooiste woonaccessoires en meubels van Broste Copenhagen bij Winkel voor Thuis.


Sinds 2013 - Overzicht