Broste Copenhagen opbergmand met deksel.  bruin

opbergmand met deksel

van Broste Copenhagen

Upgrade je huis met deze fantastische opberger van Broste Copenhagen

Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare Dozen & manden. Bekijk 't assortiment en vind het product dat bij jou past.

Bekijk alle Dozen & manden
Interesse in dit product? Vraag naar de levertijd!

Vraag of dit product nog beschikbaar komt. Bel naar 0111-724082 (werkdagen van 09:00 t/m 20:00) of stuur een e-mail naar service@winkelvoorthuis.nl.

Productinformatie
Deze mand heeft wel iets weg van zo'n slangenmand. Als je heel voorzichtig het deksel oplicht, dan kun je checken of er gewoon wasgoed, speelgoed, kussens of plaids erin liggen... of... een slang. To the point: deze prachtige mand met deksel is gemaakt van stevig rotan en is voorzien van een lichte finish. Het geeft de mand een vintage look. Pak al het rondslingerend spul en berg het op in deze mand met deksel. Handig voor in de badkamer, speelkamer of gewoon woonkamer.
Productcode leverancier
BC-14531310
Aantal stuks in artikel
1 opbergmand
Productnummer
25532462
Merk
Broste Copenhagen
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service
Soort
opbergmand
Beoordelingen
van onze klanten

Na de ontvangst vragen we om jouw mening van dit product en de ervaring met ons. Alleen klanten die dit artikel gekocht hebben, ontvangen een aanvraag. Zo garanderen we altijd een eerlijk beeld wat jij van dit artikel vind.

“Ik heb deze mand nooit ontvangen !!”

Anna-Marijke geeft dit artikel een 2

Sinds 2013 - Overzicht