decoratie

Een interieur toont karakter, laat zien wie jij bent en waarvoor jij staat. Het verteld een verhaal over jou. Sterker nog: het is een afspiegeling van jou. Laat zien wie jij bent en uit dat met de mooiste woonaccessoires en decoratie.

in de sale
De nieuwste
66 artikelen in
Meer weergeven
Hieronder worden de volgende producten geladen

Met de juiste woonaccessoires creëer je de sfeer die je graag wilt hebben in je huis. Woondecoratie zijn kleine accenten in een interieur waarmee je op een eenvoudige manier de sfeer kunt veranderen. Een accessoire is verplaatsbaar en makkelijk te vervangen voor een ander item. Wij vinden dat handig voor de echte interior-addict. Je kunt dan gemakkelijk de laatste trends bijhouden, zonder de gehele ruimte overhoop te halen. Onder de noemer woonaccessoires valen items, zoals sierkussens, fotolijsten, spiegels, vloerkleden, vazen en andere items van decoratieve aard. Hoewel woondecoratie niet verplicht is voor de inrichting van een interieur, zijn ze wel noodzakelijk voor de sfeerbelevening. 

Als je pas een woning gekocht hebt en je loopt er voor de eerste keer doorheen, dan kan deze nogal kaal en wellicht kil overkomen. Dit komt omdat jouw persoonlijke stijl en touch nog niet aanwezig zijn. Met het plaatsen van meubels zet je de eerste stap om het interieur 'eigen' te maken. Als laatste maak je jouw huis gezellig met decoratieve items. 

Wat voor woonaccessoires je nodig hebt, hangt natuurlijk af van jouw smaak en huidige stijl. Met zoveel mensen op de wereld, zijn er ook zoveel smaken en stijlen, zodat niet iedereen dezelfde stijl heeft. En dat is natuurlijk erg fijn, je kunt je zo onderscheiden van anderen en jouw eigen stempel op je interieur zetten. Over het algemeen vinden we dat je minstens een paar accessoires in jouw huis en woonkamer moet hebben. We hebben hieronder een basis-checklist met de musthave decoratie voor jouw intieur onder elkaar gezet.

De meestbenodigde accessoires om je huis in te richten zijn: een klok, vloerkleed, een paar vazen en bloempotten, windlichten, muurdecoratie en sierkussens. Ook een bijzettafel kan erg handig zijn.

Met deze simpele checklist haal je de basis woonaccessoires in huis. Je kunt deze lijst zelf aanvullen met andere items. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie keukenaccessoires voor jouw keuken. Een supergave keukenweegschaal is natuurlijk erg mooi voor op het aanrechtblad, maar zeker ook super handig tijdens het bakken en koken. Ook voor op tafel zijn er mooie accessoires te vinden, zoals theepotten, border, bestek, dienbladen en schalen. Je ziet dat je best wel wat woondecoratie kunt gebruiken in jouw interieur. Om ervoor te zorgen dat het geen warboel en rommel wordt, is het noodzakelijk om goed om te gaan met kleurgebruik en materiaalkeuze. Heb je al een donker interieur, dan adviseren we je om lichtere contrast woonaccessoires te gebruiken. Dit zorgt voor een spannender geheel in jouw huis. 

Zoals we al aangegeven hebben, zijn er zoveel smaken en stijlen en kun je het inrichten van een interieur vergelijken met mode. Iedereen heeft een eigen smaak en voorkeur voor kleuren, materiaal, stijl en uitstraling. In de interieurwereld onderscheiden we enkele woonstijlen van elkaar. Een woonstijl omvat de totale stijl van de inrichting van een huis, van meubels tot woondecoratie. Deze stijlen zijn te verdelen in Scandinavische, landelijke, modern, industrieel en brocant. Heb je al een woonstijl voor jouw interieur, dan wil dat niet zeggen dat alleen maar woonaccessoires moet kopen uit die stijl. Het is ontzettend leuk om te verschillende stijlen te combineren. Tegenwoordig doet de Scandinavische woonstijl het erg goed. Deze woonstijl wordt gekenmerkt door een basic en rustieke uitstraling met een moderne touch. De Scandinavische woonaccessoires zijn erg goed te gebruiken in een klassiek interieur, terwijl de industriele stijl prima gecombineerd kan worden met een landelijk interieur. 

In onze woonaccessoires online shop vind je diverse soorten decoraties onderverdeeld in categorieën. Grofweg hebben we de categorieën verdeeld in klasse, zodat je eenvoudig en snel bij de juiste woonitems uitkomt. Kijk eens rond in onze mooie collectie woonaccessoires online en geef jouw interieur de stijl die jij graag wilt met woondecoratie.


Sinds 2013 - Overzicht