wijnglazen

wijnglazen

Je beste wijn in de beste glazen. Ook wijndrinken doe je nu met stijl dankzij onze design wijnglazen.

Onthoud - als je nu wijnglazen bestelt:

Ja, laten we het eens hebben over wat je nu precies krijgt als je bij ons bestelt! Onze wijnglazen voldoen aan alle eisen, of het nu gaat om het gebruik van materiaal, de afwerking en ga zo maar door. Alle artikelen zijn ook 100% origineel. 👌

Qua bezorging kunnen we kort zijn - die is gratis. We bezorging alle bestellingen dus gratis bij je thuis, op het werk, bij je vriend(in) of bij wie dan ook. Toch niet tevreden - je kunt het ook weer gratis terugsturen. We gaan er niet van uit dat je iets moet terugsturen, maar als het moet, dan kan dat gewoon binnen 30 dagen na ontvangst. Tijd genoeg dus! 😉

wijnglazen

wijnglazen van rode wijn. In deze prachtige grijze wijnglazen serveer je de beste rode wijnen tijdens een diner met vrienden! Het simplistische design staat prachtig op tafel en hoort thuis in de Hübsch-serie.

wijnglazen

wijnglazen van witte wijn. In deze prachtige grijze wijnglazen serveer je de beste witte wijnen tijdens een diner met vrienden! Het simplistische design staat prachtig op tafel en hoort thuis in de Hübsch-serie.

wijnglazen

wijnglazen van witte wijn. In deze prachtige wijnglazen serveer je de beste witte wijnen tijdens een diner met vrienden! Het simplistische design staat prachtig op tafel en hoort thuis in de Hübsch-serie.

wijnglazen

wijnglazen van rode wijn. In deze prachtige wijnglazen serveer je de beste rode wijnen tijdens een diner met vrienden! Het simplistische design staat prachtig op tafel en hoort thuis in de Hübsch-serie.