hanglampen

hanglampen

Boven de eettafel, in de keuken of in de hal. Een hanglamp is niet alleen een handige extra lichtbron, maar voegt ook karakter toe in huis.

Onthoud - als je nu hanglampen bestelt:

Ja, laten we het eens hebben over wat je nu precies krijgt als je bij ons bestelt! Onze hanglampen voldoen aan alle eisen, of het nu gaat om het gebruik van materiaal, de afwerking en ga zo maar door. Alle artikelen zijn ook 100% origineel. 👌

Qua bezorging kunnen we kort zijn - die is gratis. We bezorging alle bestellingen dus gratis bij je thuis, op het werk, bij je vriend(in) of bij wie dan ook. Toch niet tevreden - je kunt het ook weer gratis terugsturen. We gaan er niet van uit dat je iets moet terugsturen, maar als het moet, dan kan dat gewoon binnen 30 dagen na ontvangst. Tijd genoeg dus! 😉

hanglampen

hanglamp, van glas en. Met deze hanglamp haal je een prachtige lamp in huis. Het ontwerp van Hübsch is een stijlvolle, unieke combinatie van bruin glas en zwart metaal. Hang er één of meerdere boven de eettafel en creëer een warme, stijlvolle eethoek!
Deze speciale hanglamp is

hanglampen

hanglamp van koper metaal/glas. De combinatie van koper, glas en metaal maken van deze Hübsch hanglamp een lamp om van te houden. Het design oogt industrieel, maar past toch ook goed in een klassiek interieur. Door het heldere glas wordt het licht door de hele ruimte verspreid.

hanglampen

hanglamp van zwart/koper metaal. Met deze hippe zwarte hanglamp met koperkleurige binnenkant haal je een stijlvol item in huis.

hanglampen

fittinglamp van wit/zwart metaal/glas. Hij is robuust, stoer én stijlvol! Deze fitting hanglamp is dankzij het gebruik van wit metaal een lamp die zeker hoge ogen gooit. Perfect in combinatie met een industrieel interieur. Hang hem bijvoorbeeld boven een houten eettafel en voilà.. sfeer!

hanglampen

hanglamp van transparant/goud/zwart glas/metaal. Prachtige design hanglamp met gebolde glazen kap en messing details.

hanglampen

hanglamp van grijs metaal. Prachtige hanglamp van metaal met Oosterse look. Mooi in de hal.

hanglampen

hanglamp van grijs metaal. Prachtige hanglamp van metaal met Oosterse look. Mooi in de hal.