VLOERKLEDEN
met karakter

vloerkleden

vloerkleden
met karakter


Oogt jouw vloer in de woonkamer ook een beetje kaal, dan is het nu echt tijd voor een mooi vloerkleed. We hebben speciaal voor jou mooie kleden uitgezocht. Ben je op zoek naar hoogpolig, laagpollig of toch gewoon een schapenvacht?

Comfort en sfeer in de woonkamer

Een kale en lege vloer geeft een kille sfeer. Zeker in de winter is een koude vloer echt een verschrikking. Met een vloerkleed haal je sfeer en comfort in de woonkamer. Ze houden je voeten warm en geven kraak&smaak aan jouw interieur.

Welke soorten zijn er?

Zoveel mensen, dus ook zoveel wensen. Vloerkleden zijn er in alle soorten en maten.

hoogpolig
Een hoogpolig vloerkleed geeft een modern en strak interieur een luxe uitstraling. Zeker in combinatie met een lederen zitbank.
Laagpolig
Een laagpolig vloerkleed in de huiskamer slijt minder snel. Ze zien er strak uit en zijn makkelijk in onderhoud.
Schapenvachten
Een schapenvacht geeft jouw woonkamer een luxe natuurlijk look. Zo'n kleed gaat lang mee en is bestand tegen spelende kids.

De juiste grootte van je vloerkleed

De afmeting van een vloerkleed doet veel met jouw kamer. Een klein tapijt kan jouw huiskamer optisch ook kleiner maken. Heb je een kleine woonkamer, dan wil dat niet zeggen dat je ook een klein vloerkleed moet kiezen.

Ook de vorm van het tapijt heeft invloed op de sfeer. Een langwerpige vorm geeft de ruimte meer lengte, maar zorgt er ook voor dat deze smaller lijkt. We geven het advies om een middelgroot vloerkleed overdwars te leggen. Dit breekt de ruimte en zorgt ervoor dat een woonkamer groter lijkt.

De verschillende materialen

Tapijten worden gemaakt van verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Wol
De eerste vloerkleden werden gemaakt van wol. Wol is duurzaam, elastisch , geluiddempend en voelt het warm en zacht aan.
Katoen
Katoen is een sterk materiaal. Een vloerkleed van katoen gaat lang mee. Let er wel op dat een katoenen vloerkleed makkelijk vocht opnemen.
Leer
Een vloerkleed van leer? Ja. Er zijn diverse lederen vloerkleden. Het grootste voordeel is dat een vloerkleed van leer super sterk is. Handig voor je ravottende kids.

Kopen bij Winkel voor Thuis

Specialist
We zijn klein en dat willen vooral zo houden. Omdat we dan jou altijd persoonlijk te woord kunnen staan. Daarnaast weten wij echt welke vloerkleden we in onze collectie hebben. We kennen onze items als geen ander.
Daarnaast heeft dat 'klein' zijn wel iets. We merken dat onze klanten zich bij ons thuisvoelen, omdat we persoonlijke service kunnen bieden op alle fronten. Van bezorging tot informatievoorziening en van het inpakken tot de telefoon opnemen. Wij weten echt wie onze klanten zijn.
Bezorging
We zijn er eerlijk over. We kunnen helaas niet de bezorgkosten voor jou betalen.
Bedenktijd
Bedenktijd is ontzettend belangrijk voor ons. Ook voor jou. We hebben er simpelweg niets aan, als je met tegenzin naar je nieuwe woonitem moet kijken.