Meubels

Kies uit onze meubels en krijg 30 dagen gratis retour als je besteld!

Sinds 2013 vinden kopers uit heel Nederland en België de mooiste meubels bij ons.

Kies uit onze vier soorten meubelen

Tafels

Van salontafels tot bureaus en van bijtafels tot eettafels. Hier vind je alle soorten tafels.

Bekijk onze tafels

Stoelen

Ben je op zoek naar een stoel? Bekijk dan zeker onze collectie met eetkamerstoelen, fauteuils, krukken, poefen, hockers en loungestoelen.

Bekijk onze stoelen

Banken

Lekker zitten is een pré. Bekijk onze collectie met halbanken, eettafelbanken en zitbanken.

Bekijk onze banken

Kasten

Opbergruimte nodig? Neem dan een kijkje in onze verzameling met vitrinekasten, dressoirs, nachtkastjes, wandkasten en veel meer.

Bekijk onze kasten

Doe inspiratie op over meubels

Vind het juiste meubel

Dé eye-catchers in huis? Meubels! Banken, kasten, stoelen en tafels, dat zijn woonproducten die direct opvallen. En op de juiste manier opvallen, dat doe je met meubels van Deense woonmerken als House Doctor, Bloomingville, Hübsch en Broste Copenhagen. In de online woonwinkel van Winkel voor Thuis vind je stijlvolle meubels met een hoge fun-factor!

Het is het eerste waar mensen naar kijken: de meubels in huis. Grote meubels zoals banken, kasten, tafels en stoelen springen uiteraard in het oog. Het interieur van het huis wordt dan ook vaak om deze grote meubelstukken heen gevormd. Het is daarom van belang de juiste keuze te maken. Om rust in het huis te creëren is het fijn als de grotere meubels op elkaar aansluiten of bij elkaar passen.

Naast meubels voor de huiskamer, vind je hier ook grote meubels voor in de werkkamer of studeerkamer. Bij Winkel voor Thuis kun je ook kiezen uit bureaus en bureaustoelen. Het is van belang om kwalitatief goede meubelstukken in zo’n kamer te hebben omdat mensen er vaak urenlang achtereen aanwezig zijn om werkzaamheden te verrichten.

In onze online woonwinkel kun je dus allerlei soorten meubels shoppen, van banken en tafels tot kasten en stoelen. We hebben diverse, goede kwalitatieve merken. Zo zijn de Deense merken goed vertegenwoordigd: Hübsch, House Doctor, Broste Copenhagen en Bloomingville hebben elk hun eigen kwaliteiten en stijl.

Voor grote meubels geldt een wat langere levertijd, per product staat de geschatte levertijd aangegeven. Is het meubel echter op voorraad en bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur, dan kunt u het de volgende dag in huis hebben, of er wordt direct contact met u opgenomen voor een afleverafspraak. Als er vragen zijn, kan er altijd contact opgenomen worden met Winkel voor Thuis klantenservice.


Sinds 2013 - Overzicht