eetkamerstoelen

eetkamerstoelen

Onthoud - als je nu eetkamerstoelen bestelt:

Ja, laten we het eens hebben over wat je nu precies krijgt als je bij ons bestelt! Onze eetkamerstoelen voldoen aan alle eisen, of het nu gaat om het gebruik van materiaal, de afwerking en ga zo maar door. Alle artikelen zijn ook 100% origineel. 👌

Qua bezorging kunnen we kort zijn - die is gratis. We bezorging alle bestellingen dus gratis bij je thuis, op het werk, bij je vriend(in) of bij wie dan ook. Toch niet tevreden - je kunt het ook weer gratis terugsturen. We gaan er niet van uit dat je iets moet terugsturen, maar als het moet, dan kan dat gewoon binnen 30 dagen na ontvangst. Tijd genoeg dus! 😉

eetkamerstoelen

stoel van - velours. Een eetkamerstoel deluxe! Deze Hübsch stoel is extra comfortabel dankzij het zachte velours. De combinatie met het houten onderstel maakt hem tot de perfecte eetkamerstoel.

eetkamerstoelen

stoel van bruin/zwart rotan/metaal. Deze Hübsch rotan stoel is een mooie simpele en sfeervolle stoel. De stoel is gemaakt van rotan, wat strak om het sterke metalen frame is gevlochten. Tip: combineer hem met verschillende kleuren stoelen aan de eettafel. Ook mooi als losse stoel!

eetkamerstoelen

eetkamerstoel van grijs eikenhout/stof. Je eetkamer is pas echt af met een set mooie eetkamerstoelen. Met deze donkergrijze stoelen van Hübsch haal je comfortabele stoelen in huis.

eetkamerstoelen

stoel van lichtgrijs stof/berkenhout. Deze Hübsch stoel is een smaakvolle stoel voor in jouw interieur. De lichtgrijze zitting zorgt ervoor dat je een zeer comfortabele landing maakt en het kenmerkende, strakke design van het berkenhout onderstel maakt deze mooie stoel helemaal af.

eetkamerstoelen

eetkamerstoel van blauw plastic. Met deze blauwe eetkamerstoel van plastic geef je jouw eetkamer een moderne look.

eetkamerstoelen

eetkamerstoel van grijs plastic. Met deze grijze eetkamerstoel van plastic geef je jouw eetkamer een moderne look.

eetkamerstoelen

eetkamerstoel van helder plastic. Met deze eetkamerstoel van plastic geef je jouw eetkamer een moderne look.

eetkamerstoelen

stoel van ‘Studio’ whitewash. Met deze prachtige rotan stoel in de kleur whitewash haal je een uniek item in huis.

eetkamerstoelen

stoel van ‘Studio’ zwart. Met deze prachtige rotan stoel in de kleur zwart haal je een uniek item in huis.

eetkamerstoelen

stoel van ‘Studio’ naturel. Met deze prachtige rotan stoel in de kleur naturel haal je een uniek item in huis.

eetkamerstoelen

stoel van rotan zwart. Als eetkamerstoel aan je eettafel of als je favoriete comfy stoel in de woonkamer. Deze zwarte stoel van riet met metalen onderstel is van alle markten thuis.

eetkamerstoelen

stoel van rotan lichtgrijs. Na een lange dag plof je lekker in deze luie stoel van Hübsch. De zitting is gemaakt van rotan en het onderstel is gemaakt van metaal.

eetkamerstoelen

stoel van rotan zwart. Met deze rotan stoel van Hübsch haal je een retro item in huis. De stoel is gemaakt van zwart riet.