Nordal braadpan gietijzer met houten deksel - ø25, 3,6 ltr. gietijzeren pan  False

braadpan gietijzer met houten deksel - ø25, 3,6 ltr

van Nordal

Ontzettend gave braadpan van Nordal. De pan is gemaakt van gietijzer en is voorzien van een houten deksel en hengsel. De inhoud is 3,6 liter en de diameter is 25 cm.

Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare potten & pannen. Bekijk 't assortiment en vind het product dat bij jou past.

Bekijk alle potten & pannen
Interesse in dit product? Vraag naar de levertijd!

Vraag of dit product nog beschikbaar komt. Bel naar 0111-724082 (werkdagen van 09:00 t/m 20:00) of stuur een e-mail naar service@winkelvoorthuis.nl.

Productinformatie
Slow-cooking. Iedereen heeft er weleens van gehoord. Maar doet iedereen ook aan slow-cooking? Met deze pan van Nordal kun jij gemakkelijk de heerlijkste gerechten bereiden. De pan is gemaakt van stevig en zwaar gietijzer en is voorzien van een houten deksel. Hout??? Ja, hout! En dat is nog eens gaaf! 

Allereerst braad je jouw overheerlijke beenham aan in deze pan op het vuur. Vervolgens doe je het deksel erop en zet je de pan in de oven. Jouw beenhammetje zal nu zo zacht garen, dat het gewoon niet droog kan worden.

De braadpan is geschikt voor de oven.
Productcode leverancier
N-1875
Aantal stuks in artikel
1 braadpan
Productnummer
11430577
Merk
Nordal
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service
Soort
braadpan
Zijn onze andere potten & pannen iets voor je?

Sinds 2013 - Overzicht