Nordal Fotolijst Memory roze - 20 x 16 cm. glazen fotolijst  False

Fotolijst Memory roze - 20 x 16 cm

van Nordal

Super hippe Nordal fotolijst met houten verweerde lijst. De roze fotolijst is 20 x 16 groot en is voorzien van een decoratieve achtergrond. Ben je op zoek naar een speelse en vintage fotolijst? Dan is deze Nordal fotolijst echt iets voor jou!

Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare fotolijsten. Bekijk 't assortiment en vind het product dat bij jou past.

Bekijk alle fotolijsten
Interesse in dit product? Vraag naar de levertijd!

Vraag of dit product nog beschikbaar komt. Bel naar 0111-724082 (werkdagen van 09:00 t/m 20:00) of stuur een e-mail naar service@winkelvoorthuis.nl.

Productinformatie
Vroeger, heel vroeger, diende een fotolijst immer en alleen voor statieportretten. Bekijk die oude zwart-wit foto's eens. Het lijkt wel of iedereen streng en strak in het gelid stond. Tegenwoordig dient een fotolijst als decoratie en als presentatiemiddels van de leukste kiekjes. 

Een fotolijst mag tegenwoordig ook gezien worden en dat is maar goed ook! Deze mooie houten roze fotolijst van Nordal is echt gaaf! De lijst is gemaakt van hout met een verweerde uitstraling. De afmetingen van deze Nordal fotolijst zijn 20 x 16 cm. Deze hippe fotolijst komt uit de collectie Memory fotolijsten.
Productcode leverancier
N-5523
Aantal stuks in artikel
1 Fotolijst
Productnummer
12296293
Merk
Nordal
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service
Soort
Fotolijst
Zijn onze andere fotolijsten iets voor je?

Sinds 2013 - Overzicht