Nordal keukenweegschaal L, zwart.  False

keukenweegschaal L, zwart

van Nordal

Deze gave retro weegschaal van Nordal mag zeker niet ontbreken in jouw keuken! Ga voor stijl en weeg voortaan jouw ingrediënten 'classy' af met deze metalen zwarte keukenweegschaal.

Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare . Bekijk 't assortiment en vind het product dat bij jou past.

Interesse in dit product? Vraag naar de levertijd!

Vraag of dit product nog beschikbaar komt. Bel naar 0111-724082 (werkdagen van 09:00 t/m 20:00) of stuur een e-mail naar service@winkelvoorthuis.nl.

Productinformatie
Een mooie keukenweegschaal is als een sieraad voor jouw keuken. Met deze handige accessoire kun je net even wat extra sfeer aanbrengen in dat lege hoekje op het aanrecht. Dit stijlicoon van Nordal is mooi - daar waren we het al over eens, maar is natuurlijk ook ontzettend handig. 

De weegschaal heeft maximimale weegcapaciteit van 5 kg. De keukenweegschaal is gemaakt van metaal en is voorzien van een RVS schaal en glazen afdekplaat voor de meter. Deze metalen zwarte retro keukenweegschaal past in elke keuken en in elk woonstijl.

Productcode leverancier
N-4580
Aantal stuks in artikel
1 keukenweegschaal
Productnummer
11224639
Merk
Nordal
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service
Soort
keukenweegschaal
Zijn onze andere iets voor je?
Waarschijnlijk houd je ook van deze items
Nordal

Sinds 2013 - Overzicht