Nordal vitrinekast Raw Downtown metaal - grijs.  False

vitrinekast Raw Downtown metaal - grijs

van Nordal

Hoe stoer wil je het hebben met deze metalen kast van Nordal?

1.731,-
Of bewaar dit product
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klantenservice tot 20:00 (werkdagen)
  • Achteraf betalen mogelijk
Productinformatie
Oké, laten we duidelijk zijn: je bekijkt deze kast niet voor niets. We denken dat je dat op zoek bent naar een Raw item voor jouw woonkamer of keuken. En laat nu net deze vitrinekast van Nordal de eigenschappen 'stoer, ruw, basic en solid' op zijn paspoort hebben staan. 

Zoals je kunt zien is de kast gemaakt van ijzer en voorzien van glazen ruitjes. 45 ruitjes om precies te zijn. Nu is ijzer als materiaal voor een kast niet helemaal nieuw. Denk maar aan de vintage apothekerskasten, die nu enorm in zijn. De look en stijl van deze kast kun je dan ook wel een beetje vergelijken met die oude vintage kasten: simpel, basic en lekker functioneel. Kijk deze kast eens gewoon een kast zijn!

Je vraagt je misschien af of het geheel niet erg rommelig wordt met al die ramen. Zeker als de kast helemaal volgestouwd is met papperassen, voorraadpotten en andere items. Hé, rommelkont, met deze kast wordt je nu gewoon lichtelijk gedwongen om alles achter je rug om netjes op te bergen. Toch wel handig, zo'n vintage stijlvolle stok-achter-de-(kast)deur.
Productcode leverancier
N-6054
Aantal stuks in artikel
1 vitrinekast
Productnummer
26652376
Merk
Nordal
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service
Soort
vitrinekast
Zijn onze andere vitrinekasten iets voor je?
Waarschijnlijk houd je ook van deze items
Alle vitrinekasten Nordal vitrinekasten Nordal vitrinekasten Nordal

Sinds 2013 - Overzicht