plaids & dekens

plaids & dekens

Wikkel je in een deken en nestel je op de bank met je favoriete boek. Of geef je bed wat meer karakter, kleur en comfort met een plaid ter decoratie.

Onthoud - als je nu plaids & dekens bestelt:

Ja, laten we het eens hebben over wat je nu precies krijgt als je bij ons bestelt! Onze plaids & dekens voldoen aan alle eisen, of het nu gaat om het gebruik van materiaal, de afwerking en ga zo maar door. Alle artikelen zijn ook 100% origineel. 👌

Qua bezorging kunnen we kort zijn - die is gratis. We bezorging alle bestellingen dus gratis bij je thuis, op het werk, bij je vriend(in) of bij wie dan ook. Toch niet tevreden - je kunt het ook weer gratis terugsturen. We gaan er niet van uit dat je iets moet terugsturen, maar als het moet, dan kan dat gewoon binnen 30 dagen na ontvangst. Tijd genoeg dus! 😉

plaids & dekens

plaid van grijs katoen. Geen koude voeten meer voor jou met dit prachtige Hübsch plaid!

plaids & dekens

plaid van grijs katoen. Verrijk jouw woon- of slaapkamer met deze heerlijke grote plaid van het Scandinavische Hübsch Interior! De katoenen plaid is voorzien van franjes en is 130x160 cm groot. De plaid is voorzien van een kleurverloop van lichtgrijs naar donkergrijs.

plaids & dekens

plaid van zwart/wit katoen. Deze Hübsch plaid is superzacht, dit komt door het katoen. Zin in een avondje op de bank? Deze plaid is erbij! Door het leuke geometrisch dessin werkt hij ook goed als woonaccessoire. Mooi!

plaids & dekens

plaid van blauw katoen. Wanneer de avonden fris zijn, is er niets fijner dan lekker op de bank te kruipen met een warme woondeken! Deze plaid van Hübsch is gemaakt van 100% katoen en is voorzien van een visgraat patroon.

plaids & dekens

plaid van zwart katoen. De plaid van Hübsch is superzacht, dit komt door het gebruik van katoen. Zin in een avondje op de bank? Deze plaid is erbij! Door de leuke tekst werkt hij ook goed als woonaccessoire. Mooi!

plaids & dekens

hamamdoek van beige/grijs -. De Nordal hamamdoek is een echt multifunctioneel exemplaar. Hij is gemaakt van absorberend 100% katoen en daardoor ideaal als strandlaken of handdoek. Maar door het grote formaat leent deze hamamdoek zich ook prima als plaid óf tafellaken!
Let op: uit hyg

plaids & dekens

hamamdoek van beige/zwart -. De Nordal hamamdoek is een echt multifunctioneel exemplaar. Hij is gemaakt van absorberend 100% katoen en daardoor ideaal als strandlaken of handdoek. Maar door het grote formaat leent deze hamamdoek zich ook prima als plaid óf tafellaken!
Let op: uit hyg

plaids & dekens

hammamdoek van beige/wit -. De Nordal hamamdoek is een echt multifunctioneel exemplaar. Hij is gemaakt van absorberend 100% katoen en daardoor ideaal als strandlaken of handdoek. Maar door het grote formaat leent deze hamamdoek zich ook prima als plaid óf tafellaken!
Let op: uit hyg

plaids & dekens

plaid van 'Nava' blauw/wit. Het prachtige blauw/witte streeppatroon heeft een typische Scandinavische look. Dit Broste Copenhagen Nava plaid is dubbelzijdig. Het plaid is gemaakt van een superzacht katoen.

plaids & dekens

plaid van 'Nava' grijs/wit. Het prachtige grijs/witte streeppatroon heeft een typische Scandinavische look. Dit Broste Copenhagen Nava plaid is dubbelzijdig. Het plaid is gemaakt van een superzacht katoen.

plaids & dekens

plaid van 'Nava' zwart/wit. Het prachtige zwart/witte streeppatroon heeft een typische Scandinavische look. Dit Broste Copenhagen Nava plaid is dubbelzijdig. Het plaid is gemaakt van een superzacht katoen.

plaids & dekens

plaid van 'Nava' roze/wit. Het vrolijke roze/wite streeppatroon heeft een typische Scandinavische look. Dit Broste Copenhagen Nava plaid is dubbelzijdig. Het plaid is gemaakt van een superzacht katoen.

plaids & dekens

plaid, van lamswol, zwart/wit. Deze prachtige plaid is gemaakt van 100% lamswol. Dit wol staat bekend om haar zachtheid. Decoreer de bankleuning met deze wollen plaid.