potten & pannen

potten & pannen

Met onze potten en pannen ben je uitgerust voor elke maaltijd van de dag: van omelet tot pikante chili. En bij succes breng je gewoon je vrienden en familie aan tafel om van je kookkunsten te proeven.

Onthoud - als je nu potten & pannen bestelt:

Ja, laten we het eens hebben over wat je nu precies krijgt als je bij ons bestelt! Onze potten & pannen voldoen aan alle eisen, of het nu gaat om het gebruik van materiaal, de afwerking en ga zo maar door. Alle artikelen zijn ook 100% origineel. 👌

Qua bezorging kunnen we kort zijn - die is gratis. We bezorging alle bestellingen dus gratis bij je thuis, op het werk, bij je vriend(in) of bij wie dan ook. Toch niet tevreden - je kunt het ook weer gratis terugsturen. We gaan er niet van uit dat je iets moet terugsturen, maar als het moet, dan kan dat gewoon binnen 30 dagen na ontvangst. Tijd genoeg dus! 😉

potten & pannen

pan van zwart gietijzer. Een ovale pan van superieure kwaliteit waar je lang plezier van hebt. Door het gebruik van gietijzer heeft Nordal een robuuste pan gecreëerd, waarin je makkelijk de lekkerste gerechten maakt. Door de twee handvatten houd je hem makkelijk vast!

potten & pannen

steelpan van zwart gietijzer. Met deze pan kun je gemakkelijk een beenhammetje aanbraden en daarna verder laten garen in de oven. Deze pan is namelijk geschikt voor de oven. Op voor de barbeque is deze pan geschikt.

potten & pannen

pan van - gietijzer. Een pan van superieure kwaliteit waar je lang plezier van hebt. Door het gebruik van gietijzer heeft Nordal een robuuste pan gecreëerd, waarin je makkelijk de lekkerste gerechten maakt. Door de twee handvatten houd je hem makkelijk vast!