Klantenservice

Hulp nodig? We staan voor je klaar!

Wegens vakantie zijn we gesloten tot en met vrijdag 20 september. Bestellingen en vragen worden vanaf 23 september behandeld.

Al 5 jaar mogen wij onze passie voor interieur overdragen aan onze klanten

Winkel voor Thuis is de online woonwinkel van Nederland. We hebben een passie voor meubels en interieur en staan altijd klaar om u te helpen! In de afgelopen 5 jaar hebben wij ontzettend veel klanten mogen helpen, hier zijn wij erg trots op! De reviews van onze klanten hebben een gemiddelde beoordeling van 9 (resp. 4,5/5). Winkelvoorthuis.nl is in 2013 gestart als internetonderneming.

Het grootste online aanbod van Nederland & Belgie in meubels en interieurartikelen

Winkelvoorthuis.nl is dealer van ondermeer nationale en internationale meubel- en interieurmerken. Bij Winkel voor Thuis vind je meubels en accessoires in elke stijl, van strak design tot landelijk voor elke ruimte in het huis. Of u nou iets zoekt voor in de woonkamer, slaapkamer, de kinderkamer of een bedrijfsruimte, voor alle meubels en interieurproducten kan u bij ons terecht.

Wil je advies? E-mail of bel dan onze specialisten, zij helpen je verder!

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=light color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=0 interval=5000 language=1 inline=0]

Company details

Winkel voor Thuis
Dokter de Kockstraat 2
4311 EM Bruinisse
Nederland

+32 (0)111724082
maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00

service@winkelvoorthuis.nl
Voor vragen, klachten en opmerkingen

maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00
Zon- en feestdagen gesloten

Heb je een vraag of suggestie?

* Verplichte velden