Over Winkel voor Thuis

onze organisatie 


De online shop Winkel voor Thuis is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. De klanten van Winkel voor Thuis zijn geinteresseerd in kunst en cultuur, antiek, vormgeving, film en literatuur. Ze vinden sfeer, gezelligheid en lekker eten heel belangrijk en zijn actief bezig in en om het huis. Ze houden van uitgaan, lekker thuis zijn en vrienden ontvangen. Ook gaan ze graag met vakantie en bezoeken ze evenementen. Gevestigd in het Zeeuwse Bruinisse, is Winkel voor Thuis nuchter, recht door zee, open, eerlijk, toegankelijk en oplossingsgericht voor elke klant en bezoeker. Daarnaast streeft Winkel voor Thuis naar een juiste verstandhouding met partners, (toe)leveranciers en andere shareholders.

De merkbeleving staat ontzettend hoog bij Winkel voor Thuis. Daarbij worden klanten op dezelfde manier behandeld, met de beste service en kwaliteit. Naast de uitmuntende service aan klanten biedt Winkel voor Thuis premium woonproducten, inspiratie en praktische informatie, waarbij het adagium 'Kwaliteit gaat ver boven kwantiteit' is. Dit uit zich in de zorgvuldig samengestelde portefeuille van merken en productgroepen. Dit mondt uit in een bevredigende beloning door onze klanten.

www.winkelvoorthuis.nl 


In de webwinkel van Winkel voor Thuis is het shoppen naar woonproducten, zoals woonaccessoirs, lampen en meubels erg makkelijk en veilig. Bij belanding op de homepage krijgt de bezoeker direct een beeld van de webwinkel, middels een grote hero-image. De navigatie in de one stop shop is erg overzichtelijk en eenvoudig. Bovenaan de website staan de meest gebruikte categorieën weergegeven, waardoor de bezoeker snel kan navigeren naar de gewenste categorie. Aangekomen op de overzichtspagina, kan de bezoeker gemakkelijk de juiste niche-categorie bezoeken. Op de overzichtspagina kan de laatste inspiratieberichten en nieuws van Winkel voor Thuis bekijken. Zo wordt de bezoeker direct geinspireerd. Op www.winkelvoorthuis.nl heb je een ruime keuze uit diverse niche-groepen verzameld in één webshop. Naast woonproducten vindt je hier ook meubels, verlichting en accessoires voor de keuken en de tuin. Zo vind je bijna altijd wat jij zoekt!

Online woonproducten shoppen bij Winkel voor Thuis is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens extra veilig. Zo is Winkel voor Thuis door de Stichting Webshop Keurmerk gecertificeerd als vertrouwd lid van deze stichting. Dit houdt in dat jij als klant en bezoeker gewaarborgd bent van de hoogste veiligheid bij het shoppen. Klanten en bezoekers hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de periodieke nieuwsbrief van Winkel voor Thuis. Middels deze nieuwsbrief wordt je op de hoogte gesteld van de nieuwste woontrends, inspiraties en new arrivals bij Winkel voor Thuis. Verder verzenden we jouw bestelling gratis. Dit geldt ook voor grote en zware pakketten, als tafels, banken en kasten. Binnen 3 dagen heb jij jouw bestelling in huis! Wanneer je bestelling toch niet voldoet aan jouw gestelde verwachting, dan mag je deze binnnen 14 dagen retourneren. Wanneer jouw pakket door ons ontvangen is, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening. 

winkel voor thuis in andere landen 


Winkel voor Thuis vestigd de primaire pijl op Nederland, maar biedt haar diensten en producten aan inwoners van andere landen, binnen de EU. Klanten in België, Duitsland en zelfs Frankrijk en Zwitserland weten inmiddels Winkel voor Thuis te vinden.

onze ambitie 


Winkel voor Thuis heeft de ambitie om marktleider te worden in het aanbieden van woonproducten met stijl, die bijdragen aan het 'Wonen met Karakter'. Daarbij worden de hoogste eisen gesteld aan het bieden van service aan al onze klanten en bezoekers. Winkel voor Thuis is gericht op een tweezijdige groei, waarbij er onderscheid gemaakt wordt in een kwantiteit en kwaliteit. De kwantitatieve groei is gericht op het bereiken van de gestelde sales, het aanbod van producten en merken. De kwalitatieve groei is gericht op het bieden van ongekende service en beleving, waarbij het merk Winkel voor Thuis equivalent staat voor ongekende service, merk- en productbeleving.