Over Winkel voor Thuis

Winkel voor Thuis is een one-stop shop voor elke ruimte in huis via Winkelvoorthuis.nl. Sinds de oprichting in 2013 garandeert Winkel voor Thuis de meest faire prijs voor alle soorten accessoires, meubels en verlichting in diverse prijsklassen van voordelig tot luxueuze interieur-items. De website van Winkel voor Thuis is nationaal van opzet, maar tegenwoordig weten ook veel Belgische en Duitse consumenten Winkelvoorthuis.nl te vinden.

Het team
Het team van Winkel voor Thuis bestaat uit nauw verbonden familieleden en is een hecht familiebedrijf sinds de oprichting in 2013. Juist door een hechte samenwerking kunnen we stellen dat we nauw verbonden zijn met onze klanten en bezoekers.
Onze missie
Wij helpen onze klanten met het vinden, inspireren en genieten van een mooi interieur met items in allerlei soorten, prijsklassen en stijlen.
Onze visie
Ons doel is het inspireren van onze bezoekers. Thuis is de plek waar een ieder zich op zijn of haar gemak moet kunnen voelen. Wij geloven dat ambiance in het interieur en exterieur hierbij helpt. Daarbij beloven wij onze klanten een hoogwaardige beleving van de klantreis met als actoren inspiratie, eenvoud, vertrouwen en plezier bij de aanschaf van interieurwaren.
Voordelen voor onze klanten
De beste faire prijzen
Ongeacht welk soort item u ook wilt hebben, we bieden u het aan voor de beste prijs en kwaliteit.
flexibele verzendkosten
Wij hanteren een flexibel systeem voor de verzendkosten. Hoe hoger het bestelbedrag is, hoe lager de kosten zijn om deze te verzenden.
Veilig online bestellen
Het bestelsysteem van Winkelvoorthuis.nl is veilig en uw creditcard- en persoonsgegevens worden versleuteld. Wij hanteren strenge normen en garanderen uw privacy. Voor meer informatie zie de Privacyverklaring