Over ons

Magazijn van Winkel voor Thuis

 

Winkelvoorthuis.nl is een nieuwe online shop voor meubels, lampen, woonaccessoires en nog veel meer. Met een groot en groeiend assortiment in de woonwinkel, biedt Winkel voor Thuis een ruime keuze aan mooie woon- en tuinartikelen naar ieders smaak. Naast ons enorm veelzijdige assortiment bieden wij een snelle en gratis levering. We hebben een uitstekende klantenservice die zowel per contactformulier als per telefoon bereikbaar is. Hoogwaardige interieurdecoratie tegen een goede prijs: online shoppen voor thuis was nog nooit zo eenvoudig!

Kopen bij Winkel voor Thuis is veilig, eenvoudig en zonder risico. Als de artikelen je niet bevallen kun je ze tot 30 dagen na de levering terugzenden door het herroepingsrecht. De professionele foto’s van onze artikelen en de informatieve productbeschrijvingen helpen je bij de keuze van je nieuwe meubelen. Of de voorkeur voor je interieur nu klassiek of modern is, je stijl rustiek-landelijk of eerder jong en hip. Winkel voor Thuis biedt een enorme keuze aan producten voor elk budget en inrichtingsadvies voor elke woonstijl. Met enkele eenvoudige stappen plaats je je bestelling en, afhankelijk van het product, kan je het binnen 2 werkdagen in huis hebben. En bij Winkel voor Thuis betaal je nooit verzendkosten!

Het team

Het team van Winkel voor Thuis bestaat uit nauw verbonden familieleden en is een hecht familiebedrijf sinds de oprichting in 2013. Juist door een hechte samenwerking kunnen we stellen dat we nauw verbonden zijn met onze klanten en bezoekers.

Onze missie

Wij helpen onze klanten met het vinden, inspireren en genieten van een mooi interieur met items in allerlei soorten, prijsklassen en stijlen.

Onze visie

Ons doel is het inspireren van onze bezoekers. Thuis is de plek waar een ieder zich op zijn of haar gemak moet kunnen voelen. Wij geloven dat ambiance in het interieur en exterieur hierbij helpt. Daarbij beloven wij onze klanten een hoogwaardige beleving van de klantreis met als actoren inspiratie, eenvoud, vertrouwen en plezier bij de aanschaf van interieurwaren.

Voordelen voor onze klanten

De beste faire prijzen
Ongeacht welk soort item u ook wilt hebben, we bieden u het aan voor de beste prijs en kwaliteit.

flexibele verzendkosten
Wij hanteren een flexibel systeem voor de verzendkosten. Hoe hoger het bestelbedrag is, hoe lager de kosten zijn om deze te verzenden.

Veilig online bestellen
Het bestelsysteem van Winkelvoorthuis.nl is veilig en uw creditcard- en persoonsgegevens worden versleuteld. Wij hanteren strenge normen en garanderen uw privacy. Voor meer informatie zie de Privacyverklaring