Beoordelingen en reviews

Beoordelingen en reviews bij Winkel voor Thuis

Winkel voor Thuis maakt enkel gebruik van échte product beoordelingen, geplaatst door onze eigen klanten! Wij koppelen geen beloningen (kortingscode, verloting waardebon, etc) aan het plaatsen van een review, dit om reviews zo objectief mogelijk te houden

Een paar dagen nadat je jouw bestelling ontvangen hebt, sturen we je een oproep voor het achterlaten van jouw mening. Binnen 2 minuten kun je jouw review geven over jouw bestelling. Je helpt andere klanten daarmee en ons natuurlijk ook. Of je nu positief of negatief bent over een product - we horen het graag van je!

Een webshop heeft ook een etalage, alle artikelen staan netjes "uitgestald" met mooie productfoto's en product omschrijvingen. Maar daar stopt het. Je kunt geen artikelen oppakken, rondom bekijken, eraan ruiken of passen. Je kunt dus enkel afgaan op wat de webshop via fotootjes en omschrijvingen laat zien. 
Winkel voor Thuis doet er alles aan om het assortiment zo goed mogelijk weer te geven. Wij zorgen voor duidelijke foto's en eerlijke product omschrijvingen. We maken het niet "mooier" dan het is. Daar heb je als klant niks aan - en wij dus ook niet. Wij willen dat jij tevreden bent met wat je ontvangt. Leuk weetje: We zijn daarom ook enorm trots op het feit dat wij zo weinig retouren hebben! 

Huidige score

Winkel voor Thuis reviews