Let op: vertragingen mogelijk i.v.m. overgang naar nieuw magazijn! >Lees meer

Sluiten

Categorieën

Filters

  Beoordelingen en reviews

  Beoordelingen en reviews bij Winkel voor Thuis

  Winkel voor Thuis maakt enkel gebruik van échte product beoordelingen, geplaatst door onze eigen klanten! Wij koppelen geen beloningen (kortingscode, verloting waardebon, etc) aan het plaatsen van een review, dit om reviews zo objectief mogelijk te houden

  Een paar dagen nadat je jouw bestelling ontvangen hebt, sturen we je een oproep voor het achterlaten van jouw mening. Binnen 2 minuten kun je jouw review geven over jouw bestelling. Je helpt andere klanten daarmee en ons natuurlijk ook. Of je nu positief of negatief bent over een product - we horen het graag van je!

  Een webshop heeft ook een etalage, alle artikelen staan netjes "uitgestald" met mooie productfoto's en product omschrijvingen. Maar daar stopt het. Je kunt geen artikelen oppakken, rondom bekijken, eraan ruiken of passen. Je kunt dus enkel afgaan op wat de webshop via fotootjes en omschrijvingen laat zien. 
  Winkel voor Thuis doet er alles aan om het assortiment zo goed mogelijk weer te geven. Wij zorgen voor duidelijke foto's en eerlijke product omschrijvingen. We maken het niet "mooier" dan het is. Daar heb je als klant niks aan - en wij dus ook niet. Wij willen dat jij tevreden bent met wat je ontvangt. Leuk weetje: We zijn daarom ook enorm trots op het feit dat wij zo weinig retouren hebben! 

  Huidige score

  Winkel voor Thuis reviews

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »