Terug

TIJDELIJK GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN

Privacy

Privacy policy van winkel voor thuis

Winkel voor thuis en je privacy

We zijn bij winkel voor thuis erg gesteld op de privacy van onszelf, maar zeker ook van onze klanten en online bezoekers. Op deze pagina vertellen we je graag hoe we dit willen aanpakken.

Als je winkelvoorthuis.nl bezoekt

Je ervaring op winkel voor thuis is ontwikkeld volgens ‘Privacy by default’. Dat wil zeggen dat we geen persoonsgegevens vragen, oogsten of opslaan tenzij jij er zelf voor kiest iets met ons te delen.

Wanneer je winkelvoorthuis.nl bezoekt wordt je bezoek anoniem bijgehouden door Google Analytics. Zo kunnen wij de website beter maken en blijft tegelijkertijd jouw privacy gewaarborgd. Je communiceert met de server via een beveiligde SSL verbinding.

Je kunt onze site gebruiken zonder verdere gegevens aan ons te verstrekken.

Indien je – naast bekijken van webpagina's – gebruik wilt maken van verdere diensten op winkel voor thuis, is het vaak noodzakelijk om enkele gegevens te delen (zoals je e-mailadres). Hieronder leggen we uit hoe met deze gegevens omgaan.

Als je reviews en berichten achterlaat of berichten verstuurt

Wanneer je een review of reactie achterlaat bij een product of blogartikel wordt je naam, email adres en het bericht dat je deelt opgeslagen.

We bewaren je email adres, maar publiceren deze uiteraard niet. Dit doen we om ervoor te zorgen dat al je toekomstige reacties niet gekeurd hoeven te worden en direct op de site verschijnen, en omdat we zo eventueel contact kunnen opnemen in geval van een persoonlijke vraag of klacht.

Door een reactie te plaatsen ga je ermee akkoord dat we je naam en bericht publiceren op de website en in de app. Deze gegevens kunnen geïndexeerd worden door zoekmachines. Indien je je reactie wilt laten verwijderen kun je ons een bericht sturen.

Reacties die worden geplaatst op andere platforms (YouTube, Facebook, Instagram, etc.) worden verwerkt volgens de bijbehorende privacy verklaring.

Als je ons een email stuurt bewaren we je bericht maximaal 5 jaar in onze mailbox – beheerd door Google volgens een verwerkingsovereenkomst – zodat we je goede service kunnen bieden als je ons in de toekomst mailt.

Als je iets gekocht hebt op winkelvoorthuis.nl

Wanneer je iets koopt op winkel voor thuis bewaren we je IP adres maximaal 14 dagen. Omdat we voornamelijk fysieke producten verkopen, en sommige mensen hun aankoopbewijs kwijtraken, bewaren we je bewijs van bestelling en betaling 7 jaar. Dit bewijs bevat onderstaande punten:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens

Indien je een bestelling niet succesvol afrondt worden je gegevens na 14 dagen verwijderd, voor het geval je in de tussentijd nog hulp nodig hebt.

Tijdens het afrekenen van een product kom je op de website van Mollie terecht. De persoonsgegevens die je hier deelt worden uitsluitend gedeeld met Mollie en/of je eigen bank. Hier lees je hoe Mollie met deze gegevens omgaat.

Als je de nieuwsbrief ontvangt

We versturen de winkel voor thuis nieuwsbrief  maximaal eenmaal per week (meestal op maandag), met af en toe een extra mailing rondom speciale gebeurtenissen. Wanneer je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief kun je je afmelden door middel van de ‘Uitschrijven’ link onderaan iedere mail.

Wanneer je je uitschrijft worden je gegevens ’s nachts permanent uit het systeem verwijderd.

Het delen van gegevens

We houden je gegevens graag zoveel mogelijk binnenshuis – onder ons toezicht op webservers binnen de EU. Soms zijn we genoodzaakt om gegevens (zoals je IP adres) te delen met derden in verband met veiligheid of het kunnen leveren van diensten. Denk hierbij aan bedrijven als Google, MailChimp, Lightspeed en personen die werken bij winkel voor thuis of meehelpen met het onderhoud aan de server en website.

We delen nooit meer gegevens dan nodig is om een dienst te leveren. We delen gegevens altijd in lijn met de Europese regelgeving, volgens een verwerkingsovereenkomst en natuurlijk wanneer hiervoor een wettelijke verplichting geldt.

En verder

  • Je hebt het recht om je opgeslagen persoonsgegevens en voorkeuren bij winkel voor thuis in te zien, aan te laten passen en/of permanent te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt ten aanzien van de verwerking van je persoonsgegevens op winkelvoorthuis.nl kun je altijd contact met ons opnemen. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je er met ons niet uit komt.

Heb je vragen of opmerkingen over het verwerken van je persoonsgegevens op winkel voor thuis? Neem contact met ons op via dit formulier of het onderstaande postadres.

winkel voor thuis
Dokter de Kockstraat 2
4311 EM Bruinisse

Laatst bijgewerkt: mei 2018

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Winkel voor Thuis 9,1 / 10 - 121 Reviews @ Klantenbeoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »