Terug

TIJDELIJK GRATIS VERZENDING EN RETOUR

Retourneren & ruilen

Retourneren en ruilen bij Winkel voor Thuis

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Neem contact op met de klantenservice en geef aan dat je de bestelling wilt retourneren. We geven je dan een link waarmee je een gratis verzendlabel kunt aanvragen. Dit label kun je uitprinten.

Stuur jouw ongedragen artikel in de originele verpakking retour via een DHL Servicepoint. Plak het retouretiket op je pakket en breng je pakket naar een DHL-punt. Hier ontvang je een verzendbewijs, bewaar deze goed.

De retourzending wordt binnen 5 werkdagen door ons verwerkt en op dat moment ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging. Het totaalbedrag inclusief eventuele verzendkosten (verzendkosten worden alleen teruggestort bij retournering van de gehele bestelling) zullen we zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, terugstorten.

Hoe kan ik mijn product ruilen?

Ongebruikte producten kunnen altijd binnen 30 dagen geruild worden, bekijken mag uiteraard wel.

Wil je ruilen voor een andere maat, kleur of model? Je kan het product binnen 30 dagen retour sturen, zodra jouw retourzending is verwerkt ontvang je binnen drie werkdagen de terugbetaling. Voeg het ticket bij je retourdoos, breng hem naar een DHL-punt en plaats vervolgens een nieuwe bestelling in de online shop.

Waarom heb ik geen bevestiging ontvangen via e-mail?

Het kan voorkomen dat e-mailbevestigingen in de spam/ongewenste inbox terechtkomen. Check daarom altijd deze inbox voor jouw Winkel voor Thuis e-mailnotificatie. Heb je de e-mail niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via 0111-724082.

Zijn er kosten verbonden aan ruilen of retourneren?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het retour sturen in Nederland of het ruilen van ongebruikte producten. Daarnaast betaal je nooit opnieuw verzendkosten indien je een product wilt ruilen. Wil je retourneren of ruilen vanuit België dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Kan ik een afgeprijsd product gratis retour sturen?

Ja, je kunt alle ongebruikte items binnen 30 dagen gratis retour sturen of ruilen, bekijken mag uiteraard wel. Bij een retourzending ontvang je het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald.

Krijg ik mijn betaalde verzendkosten terug als ik mijn bestelling retourneer?

Als je de volledige bestelling retour zendt, dan ontvang je de verzendkosten terug. Als je één of meerdere producten houdt, dan worden de verzendkosten niet teruggestort.

Hoeveel dagen mag ik een product op zicht hebben?

Je mag een product 30 dagen thuis houden om te beslissen of je het wilt hebben. Beslis je toch om het terug te sturen, dan kun je het ongebruikte artikel binnen 30 dagen kosteloos retour sturen via DHL.

Hoe maak ik gebruik van het herroepingsrecht?

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Winkel voor Thuis geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met Winkel voor Thuis opnemen via 0111-724082 of service@winkelvoorthuis.nl. Winkel voor Thuis zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontbinding terugstorten op de rekening waarmee is betaald, mits het product ongebruikt en nieuwstaat is.

Het modelformulier herroepingsrecht kun je hier downloaden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Winkel voor Thuis 9,5 / 10 - 126 Reviews @ Klantenbeoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »