Retourneren

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 30 dagen na het ontvangen van de bestelling, zonder opgaaf van reden*. Jij als klant bent ten alle tijden verantwoordelijk voor de retourzending. Je hebt 30 dagen om het retour te melden en om de bestelling te retourneren. 

Heb je tijdens een actie een gratis product van ons ontvangen en wil je de bestelling retour sturen, vergeet dan niet om de gehele bestelling retour te sturen, inclusief het gratis ontvangen product.

Indien het gratis product niet retour gezonden is, zullen alsnog deze kosten in rekening worden gebracht.

Volg onderstaande stappen om de retourprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  1. Ga via de link naar de procedure om een verzendlabel aan te vragen en meld je aan met je ordernummer en postcode.
  2. Doorloop alle stappen.
  3. Print het label en plak het op de doos.
  4. Geef je pakketje af bij het gekozen postkantoor.
  5. Wij zullen het bedrag uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding van herroeping terugstorten.

Retour aanmelden

Mag het terug?

Je kunt ten alle tijden het product retourneren*. Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

  • Artikelen die langer dan 30 dagen geleden ontvangen zijn.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.**
  • Artikelen waarvan doorzichtige verpakking ontbreekt. (Voor het beoordelen van het product is de verpakking verwijderen niet nodig)

** Indien je het materiaal van het product verder wilt controleren, adviseren wij om de doorzichtige verpakking netjes open te maken zodat je het materiaal kunt voelen. Haal het product niet volledig uit de doorzichtige verpakking, omdat wij dan niet kunnen controleren of het is gebruikt! Dit geldt ook bij beschadigde doorzichtige verpakkingen. Dit hanteren we strikt bij producten waarbij hygiëne onderdeel is, zoals beddengoed, kussens, handdoeken, etc..

Je kunt ook het modelformulier voor herroeping gebruiken.

Het retouradres is:
Winkel voor Thuis
4311 EM Bruinisse

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Binnen 30 dagen na ontvangst heb je de tijd om te retourneren. Hierbij raden wij wel aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces te versnellen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding herroeping. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief eventuele verzendkosten. De verzendkosten worden alleen gecrediteerd indien alle bestelde artikelen zijn geretourneerd. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Moet ik betalen voor de retourkosten?

Ja, op dit moment rekenen we 5,95 euro voor het aanvragen van een verzendlabel om te retourneren.

Heb je toch nog een vraag?

Heb je toch nog vragen/opmerkingen betreft het
retourneren? Neem dan gerust contact met ons op.

+31 (0)111 724082

* Dit recht is alleen geldig voor consumenten. Zakelijk aangekochte goederen en diensten kunnen helaas niet geretourneerd worden.