binnen 3 dagen in huis 


Plaats je op een werkdag voor 15:00 uur je bestelling? Dan heb je jouw pakket meestal twee dagen later in huis. Als je op vrijdag, zaterdag en zondag bestelt, wordt je pakketje pas op dinsdag geleverd. Je kunt altijd tijdens je bestelling zien wanneer jouw pakketje precies thuis wordt bezorgd.
 

gratis verzending vanaf EUR 50,- 


Wij betalen de verzendkosten voor jou als je voor meer dan EUR 50,- besteld. Dit geldt zowel voor kleine als grote pakketten, zoals meubels.

14 dagen bedenktijd 


Is je aankoop niet helemaal naar verwachting of wil je een ander item of kleur bestellen? Geen probleem, want je pakket retour sturen kan tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Nadat we jouw pakket ontvangen hebben, storten we het aankoopbedrag retour. Stuur je een gehele bestelling retour, dan krijg je ook de verzendkosten voor de heenzending retour. 
 

achteraf betalen mogelijk 


Eerst zien dan betalen? Bij Winkel voor Thuis is het gewoon mogelijk om je geshopte items op een later moment af te rekenen. Dit proces verloopt via AfterPay. Als je één van je geshopte items retour stuurt, dan reken je bijvoorbeeld alleen het item af wat je wel houdt. Kijk voor meer informatie bij onze betaalmogelijkheden. 

veilig bestellen met webshop keurmerk 


Winkel voor Thuis is een gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk. Met dit keurmerk garanderen we je optimale veiligheid, zodat jij met een gerust hart kunt shoppen op Winkelvoorthuis.nl. Heb je een klacht en komen wij er samen niet uit? Dan kun je de klacht voorleggen aan deze stichting.
 

klantenservice open tot 21:00 


Het team van onze klantenservice staat op werkdagen van 09:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds voor je klaar. Als je overdag geen tijd hebt om contact met ons op te nemen, dan kan dat dus ook na werktijd. Op zaterdag is ons team bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur. Je kan vragen stellen aan de klantenservice via chat, telefoon, mail en social media.


Sinds 2013 - Overzicht