De levertijd is momenteel verlengd wegens de huidige maatregelen. Lees meer

Sluiten

Categorieën

Filters

  Verlengde levertijd

  Het coronavirus treft ons allemaal. Wij doen er alles aan om bestellingen en bezorgingen door te laten gaan, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. In deze onzekere tijden willen we je graag op de hoogte houden van hoe Winkel voor Thuis omgaat met deze situatie.

  Bestellingen

  Vooralsnog kun je 24 uur per dag shoppen op Winkelvoorthuis.nl en hebben we voldoende capaciteit om jouw bestelling op tijd te versturen. Bij onze bezorgdiensten is het momenteel drukker dan normaal, waardoor jouw bestelling helaas 3-7 dagen vertraging kan oplopen. Onze servicevoorwaarden houden we up to date en in overleg met onze partners zullen we er alles aan doen om onze infrastructuur en services intact te houden.

  Klantenservice

  Ook bij onze klantenservice is het vanwege de vele bestellingen drukker dan normaal. We doen er alles aan op jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan helaas iets langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry hiervoor!
   

  Bedrijfsvoering Winkel voor Thuis

  De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers krijgen de hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen van het RIVM en de WHO om de verspreiding van het virus te vertragen. Als gevolg hiervan hebben we besloten om de bedrijfsvoering te continueren met minimale fysieke aanwezigheid van personen. Op de volgende dagen behandelen we bestellingen: maandag, dinsdag en donderdag.

  Dit is een uniek moment in de geschiedenis, waar zowel bedrijven als consumenten nog geen ervaring mee hebben. Zorg goed voor elkaar. Wij doen er alles aan om onze klanten te blijven voorzien van producten waarmee ze hun thuisomgeving wat Winkel voor Thuis kunnen geven.

  Team Winkel voor Thuis

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »