Urban Interiors Wandlamp Factory zwart - Ø30 cm. industriele wandlamp wandlamp industrieel wandlamp stoer  False

Wandlamp Factory zwart - Ø30 cm

van Urban Interiors

Stoer, robuust, maar toch stijlvol; deze wandlamp factory zwart is het allemaal.

Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare wandspots. Bekijk 't assortiment en vind het product dat bij jou past.

Bekijk alle wandspots
Interesse in dit product? Vraag naar de levertijd!

Vraag of dit product nog beschikbaar komt. Bel naar 0111-724082 (werkdagen van 09:00 t/m 20:00) of stuur een e-mail naar service@winkelvoorthuis.nl.

Productinformatie
Deze wandlamp factory zwart is stijlvol, maar toch stoer en robuust. En dat vinden we mooi. Heel erg mooi. Op de redactie hebben we al gekeken waar we deze lamp kunnen gebruiken. We zijn het nog steeds niet eens of de wandlamp nu op het kantoor, de keuken of de hal moeten gebruiken. 

Fabriekslampen zijn erg gewild tegenwoordig. Of je nu een landelijk, stoer, industrieel of licht Scandinavisch interieur hebt; deze bink voelt zich overal thuis. De diameter van de kap is 30 centimeter, terwijl de hoogte 18  centimeter is. De totale lengte van de wandlamp is maar liefst 40 centimeter. Een flinke jongen dus.

Ben jij toe aan een stevig staaltje verlichting en kan jouw interieur wel een flinke industriële oppepper gebruiken? Dan zeggen wij volmondig: ja, deze wandlamp factory zwart is de lamp die jij moet hebben.
Productcode leverancier
UI-AI-WL-14-VB
Aantal stuks in artikel
1 Wandlamp
Productnummer
24170628
Merk
Urban Interiors
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service
Soort
Wandlamp
Zijn onze andere wandspots iets voor je?

Sinds 2013 - Overzicht