Winkel voor Thuis, woonwinkel met design lampen, meubels en accessoires.

plafondlampen

Plafondlampen zijn de basis van je lichtplan. Zonder verlichting aan het plafond kan een ruimte te donker ogen, zeker als het een hal, gang of keuken betreft. Ons assortiment met plafondlampen bestaat uit hanglampen, plafondspots en plafonnières.

Plafondlamp kiezen

Plafond lampen zorgen voor de basisverlichting in elke ruimte en moeten daarom van goede kwaliteit zijn én voldoende licht geven. Plafondverlichting kun je onderverdelen in drie soorten lampen: hanglampen, plafonnières en plafondspots. Met deze drie soorten lampen maak je de basis van jouw lichtplan. Naar gelang de ruimte kies je voor een soort lamp. In de keuken kies je al gauw voor een lichtspot, terwijl je boven de eettafel een mooie hanglamp nodig hebt, ben je op zoek naar een geschikte lamp voor jouw hal, dan kom je uit bij een handige plafonnière. Het is niet zo gek dat een plafondlamp één van de meest voorkomende lamp in een huis is. Dankzij plafond verlichting kunt u het licht op een uitstekende manier over de ruimte verspreiden en ervoor zorgen dat er voldoende functioneel licht beschikbaar is. Daarnaast kunt u met de lampen aan het plafond zorgen voor een bijzondere sfeer, bijvoorbeeld dankzij de unieke designs die beschikbaar zijn.

Hanglampen

Een hanglamp hang je vaak boven een tafel. Deze soort lamp geeft een direct licht is daarom erg praktisch voor boven een eettafel.

Plafondspots

Een plafondspot is erg handig in ruimtes waar je direct licht nodig hebt, maar waar een hanglamp niet mogelijk is, zoals in de keuken. Met een spot richt je precies op de plek waar jij het licht nodig hebt.

Plafonnières

Een plafonnière is het type plafondlamp dat je gebruikt in een hal, badkamer of verkeersruimte. Deze lamp geeft goed licht, maar neemt nauwelijks ruimte in beslag.

Vragen over plafondlampen? Je weet ons te vinden!

Mocht je nog enige vragen hebben, wacht dan niet en neem contact op: 0111-724082. Niet alleen voor specifieke vragen als het aantal op voorraad, de exacte afmetingen of welke kleuren beschikbaar zijn. Populaire kleuren zijn bijvoorbeeld grijs en zwart. Tegenwoordig zijn gouden lampen voor het plafond ook erg in trek. Ook kan je bij ons terecht voor adviezen met betrekking tot de juiste verlichting.